Κ.Σ. Αμαλιάδας : Συνεχίζονται οι προσπάθειες για άρση της απαγόρευσης

17:05 8/11/2020 - Πηγή: iHunt

Αγαπητοι συναδελφοι, οντως σαν κεραυνος εν αιθρια, επεσε η ειδηση προχθες μαζι με τα ανακοινωθεντα μετρα περιορισμου μετακινησεων, πως μεταξυ αλλων, απαγορευεται ΚΑΙ το κυνηγι, παρα τις δεσμευσεις τις λεκτικες το περασμενο καλοκαιρι, απο πλευρας εκπροσωπων της κυβερνησης πως σε ενδεχομενο νεο lock down το κυνηγι

θα εξαιρεθει και πως θα κυνηγησουμε κανονικα, τηρωντας ισως, καποια πρωτοκολλα που θα αφορουν την μετακινηση απο και προς τον κυνηγοτοπο κτλ.

Θα ηθελα απο την θεση που ειμαι, να σας ενημερωσω, πως μαζι με ολο το Δ.Σ. του κυνηγετικου συλλογου, ειμαστε σε διαρκη και συνεχη επικοινωνια, και ο καθε ενας απο εμας, με οποιο τροπο μπορει και με οσες επαφες εχει, προσπαθουμε ολοι, να παρουμε οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες προκειμενου να γνωριζουμε εγκαιρα, μια πιθανη αλλαγη στην ολη κατασταση που περιοριζει μεχρι και που απαγορευει το κυνηγι αυτη τη στιγμη.

Οι πληροφοριες λοιπον που εχουμε, ειναι πως μεχρι την Τριτη, νεο Υπουργικο συμβουλιο θα πραγματοποιηθει συζητωντας εκ νεου τα επαναλαμβανομενα αιτηματα μας, το κυνηγι να εξαιρεθει των απαγορευσεων των μετακινησεων. Γιατι εκεινο που πρεπει να καταφερουμε προκειμενου να αποφυγουμε την εξαπλωση του ιου, ειναι η αποκεντρωση και οχι η συναθροιση πολλων ατομων στον ιδιο ή στους ιδιους χωρους,

Μεσω του κυνηγιου, σιγουρα ολοι γνωριζουν πως μπορει κατι τετοιο να επιτευχθει. Ολοι αντιλαμβανομαστε ποσο παραλογο ήταν να απαγορευεθι το κυνηγι, αφου, στελνωντας ενα SMS για σωματικη ασκηση για παραδειγμα ενα περιπατο εξω απο την πολη μας επιτρεπεται, αλλα δεν μας επιτρεπεται ο ιδιος ο περιπατος, σε σημεια που επιτρεπεται το κυνηγι, εχοντας στα χερια το οπλο μας, και συντροφια το σκυλο μας.

Σε αυτη λοιπον την κατευθυνση κινουμαστε, και πιστευουμε πως θα καταφερουμε σαν συνολο το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, πλην ομως, θελουμε να σας επισημανουμε, ολοι ως Δ.Σ. του κυνηγετικου συλλογου Αμαλιαδας, πως τα προβληματα, δεν λυνονται μεσα απο το Facebook, το instagram κτλ.

Εχουν γινει, και συνεχιζονται να γινονται κινησεις, τηλεφωνηματα, πιεσεις προς πασα κατευθυνση. Καταλαβαινουμε την ανησυχια σας, για ενημερωση, εχετε απολυτο δικιο, αλλα δεν μπορουν να γινουν ολα ταυτοχρονα. Ελπιζουμε πως θα ξεπερασουμε το εμποδιο που προεκυψε συντομα, και πως θα ξαναβγουμε στα κυνηγοτοπια συντομα, παντα λαμβανοντας τα απαραιτητα μετρα προφυλαξης.

Κώστας Μουσάς για το Δ.Σ. του κυνηγετικου συλλογου Αμαλιαδας.

The post Κ.Σ. Αμαλιάδας : Συνεχίζονται οι προσπάθειες για άρση της απαγόρευσης appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα