Κάμερα καταγράφει τη σφοδρή σύγκρουση οχήματος με λύκο…VIDEO

21:15 12/4/2024 - Πηγή: iHunt
Κάμερα καταγράφει τη σφοδρή σύγκρουση οχήματος με λύκο.

Τα τελευταία χρόνια, ο πληθυσμός των λύκων σε όλη την Ευρώπη έχει αυξηθεί απίστευτα. Και οι κίνδυνοι για τους οδηγούς είναι μεγάλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ο Δ. Παντελάκης υποψήφιος στις εκλογές της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ …VIDEO

Η σύγκρουση με ένα μεγάλο ζώο όπως ένας ενήλικος λύκος είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση. Και μπορεί να έχει απροσδόκητες και εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες τόσο για τον οδηγό όσο και για το αυτοκίνητο.

Το πρόβλημα με τα συγκεκριμένα

ζώα είναι ότι πλέον έχει αυξηθεί δραματικά ο πληθυσμός τους σε όλη την Ευρώπη, όπως φυσικά και στην χώρα μας, και έχουν εξοικειωθεί να ζουν κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Κάτι που τα καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνα για τους οδηγούς, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορούν να βρεθούν σε μία εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση.

Στο παρακάτω μοναδικό βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε μία τέτοια περίπτωση. Και μάλιστα σε νυχτερινή οδήγηση, όπου τα περιθώρια αντίδρασης είναι ακόμα μικρότερα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, με αποτέλεσμα να πέφτει με ορμή πάνω στο ζώο.

Η σύγκρουση είναι ιδιαίτερα σφοδρή, και με μεγάλες συνέπειες για το αυτοκίνητο, καθώς ένας ενήλικος λύκος μπορεί να ξεπεράσει και τα 45 κιλά

Το περιστατικό συνέβη στην Γερμανία, στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Klardorf στην περιοχή Schwandorf λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 25ης Φεβρουαρίου – κατευθείαν στη λωρίδα της Elena Weiß. Η γυναίκα από το Wackersdorf δεν μπορούσε πλέον να το αποφύγει και χτύπησε το ζώο με το αυτοκίνητό της μπροστά αριστερά.

Το ευτύχημα είναι ότι η οδηγός κράτησε την ψυχραιμία της, έτσι ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την πορεία της και να παραμείνει στον δρόμο. Η ίδια δεν τραυματίστηκε, το αυτοκίνητο ωστόσο υπέστη ζημιές: η επισκευή κόστισε περίπου 2.850 ευρώ, αναφέρει η Elena Weiß.

.errordiv { padding:10px; margin:10px; border: 1px solid #555555;color: #000000;background-color: #f8f8f8; width:500px; }#advanced_iframe_2 {visibility:visible;opacity:1;vertical-align:top;}.ai-info-bottom-iframe { position: fixed; z-index: 10000; bottom:0; left: 0; margin: 0px; text-align: center; width: 100%; background-color: #ff9999; padding-left: 5px;padding-bottom: 5px; border-top: 1px solid #aaa } a.ai-bold {font-weight: bold;}#ai-layer-div-advanced_iframe_2 p {height:100%;margin:0;padding:0}

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου – Με πληροφορίες από BR24

Το άρθρο Κάμερα καταγράφει τη σφοδρή σύγκρουση οχήματος με λύκο…VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα