Η Ευρωπαϊκή κυνηγετική κοινότητα είναι αλληλέγγυα με την Ουκρανία

18:12 6/3/2022 - Πηγή: iHunt

Ως απάντηση στην ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία, η FACE μαζί με την CIC κινητοποίησε τις οργανώσεις μέλη και τους εταίρους της και θα διευκολύνει τη βοήθεια προς τις οργανώσεις ανθρωπιστικής βοήθειας που συντονίζουν επί του παρόντος τις προσπάθειες στα σύνορα. Αυτό θα περιλαμβάνει τη συνεργασία με την (Ουγγρική) Εθνική Οργάνωση για το Κυνήγι (OJV KNP Kft.), όπου έχει υπογραφεί συμφωνία συνεργασίας με το CIC.

Κυνηγετικές

οργανώσεις και κυνηγοί από γειτονικές χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας, της Σλοβακίας, της Ρουμανίας και της Πολωνίας – παρέχουν ανεξάρτητη βοήθεια στον ουκρανικό λαό, καθώς και συμμετέχουν και συμπληρώνουν τις υφιστάμενες ανθρωπιστικές προσπάθειες στα σύνορά τους με την Ουκρανία.

Τραπέζια, πάγκοι και εξοπλισμός κουζίνας, καθώς και τρόφιμα και αναψυκτικά έχουν ήδη παρασχεθεί. Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης την παροχή ζεστών γευμάτων στους πρόσφυγες που διασχίζουν τα σύνορα από την Ουκρανία προς την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία. Στην Ουγγαρία, τοπικές κυνηγετικές οργανώσεις και κυνηγοί δημιουργούν επίσης σταθμούς διανομής τροφίμων μαζί με τοπικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που είναι ήδη παρούσες στα σύνορα, καθώς και σε άλλα σημεία, όπως καταφύγια κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας FACE-CIC, δωρίζουμε ζεστό φαγητό (συμπεριλαμβανομένου του κρέατος θηραμάτων), ποτά, καθώς και σημαντικό εξοπλισμό και απαραίτητα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε πολλαπλούς σταθμούς για τη βοήθεια των Ουκρανών που εισέρχονται στις γειτονικές χώρες.

Υποστηρίξτε την ανθρωπιστική βοήθεια της FACE-CIC:

Ο χρόνος είναι ζωτικής σημασίας, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να περνούν τα σύνορα καθημερινά. Αν θέλετε να προσφέρετε υποστήριξη σε όσους πλήττονται από αυτή την καταστροφική πολεμική κρίση, παρακαλούμε να υποστηρίξετε και να μοιραστείτε την κοινή πρωτοβουλία της FACE-CIC, κάνοντας δωρεά μέσω του κουμπιού “Donate Here”, παρακάτω.

 ΔΩΡΕΑ ΕΔΩ

Καθώς λαμβάνουμε περισσότερη χρηματοδότηση, μπορούμε να αυξήσουμε το εύρος της δωρεάς της FACE-CIC. Ως εκ τούτου, οι γενναιόδωρες συνεισφορές σας θα κάνουν πραγματική διαφορά για αυτούς τους ανθρώπους.

Πλήρης διαφάνεια για τις δωρεές:

Όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν απευθείας για την παροχή βοήθειας σε αυτούς που έχουν απόλυτη ανάγκη. Προς το συμφέρον των δωρητών μας προσφέρουμε πλήρη διαφάνεια και θα παρακολουθούμε κάθε λεπτό που δωρίζεται.

Πηγή : FACE

The post Η Ευρωπαϊκή κυνηγετική κοινότητα είναι αλληλέγγυα με την Ουκρανία appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρωπαϊκή, Ουκρανία,evropaiki, oukrania