Φαγητό για όλη την πανίδα της Κύπρου

18:57 10/11/2023 - Πηγή: iHunt
Φαγητό για όλη την πανίδα της Κύπρου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής (ΚΟΚ και ΔΑΖ), ανακοινώνει την έναρξη έργου σποράς («ΣΠΟΡΕΣ 2023-2024») σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση της ελεύθερης Κύπρου.

Η υλοποίηση του έργου θα γίνει με την παροχή μείγματος σπόρου από κριθάρι και βίκο σε όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους-μέλη της Ομοσπονδίας, οι οποίοι έχουν τακτοποιημένη την συνδρομή τους μέχρι και το έτος 2022.

Αναφορικά με τις περιοχές οι οποίες δεν βρίσκονται

υπό την διαχείριση κυνηγετικών συλλόγων της, την σπορά θα αναλάβει η ίδια η Ομοσπονδία σε συνεργασία με γειτονικούς συλλόγους. Το κόστος για τις δυο αυτές ενέργειες ανέρχεται στις €15.000.

Παράκληση μας είναι όπως οι σύλλογοι μας υποδείξουν τέτοιες γειτονικές περιοχές και τεμάχια, καθώς επίσης και να μας φέρουν σε επαφή με άτομα για να προβούν στην σπορά έτσι ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το σχέδιο «ΣΠΟΡΕΣ 2023-2024».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : ΚΥΠΡΟΣ : Νέα παρεμπόδιση κυνηγού από ακτιβιστή

Καλούμε όλα τα μέλη μας, αλλά και όλους όσοι μοιράζονται το όραμα μας όπως στηρίξουν τις προσπάθειές μας για τη διατήρηση της άγριας ζωής και τη βελτίωση των βιοτόπων στην Κύπρο. Μόνο μέσα από τη συνεργασία και την αγάπη για τη φύση μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους και να διατηρήσουμε τον πλούτο της άγριας ζωής στο νησί μας.

The post Φαγητό για όλη την πανίδα της Κύπρου appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα