Έξω και ο Πέτσας και η παρέα του !!

19:09 9/2/2023 - Πηγή: iHunt

Φίλοι κυνηγοί,

Η Νέα Δημοκρατία είχε, λίγο πριν ανέβει ο Μητσοτάκης στην πρωθυπουργία, πάνω από το 65% των κυνηγών…
Είναι δυνατόν, με ένα τέτοιο εκλογικό σώμα δικό σου, να αλλάξεις τακτική και να ακολουθείς πια ξεκάθαρη αντικυνηγετική πολιτική; Φαίνεται παράλογο. Και πρωτάκουστο.

Κι όμως όλα εξηγούνται …

Η ηγεσία της ΝΔ, μετάλλαξε το κόμμα. Δεν είναι

πια η Νέα Δημοκραία που ξέραμε. Τώρα πια λογοδοτεί σε συγκεκριμένους κύκλους της Ευρώπης, οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη ατζέντα. Η ατζέντα αυτή περιλαμβάνει πολλά. Αφορά πολλές πλευρές της ζωής του ανθρώπου.

Στον τομέα φύση, περπάτημα, κυνήγι, ψάρεμα, η ατζέντα είναι ξεκάθαρη: Κανένας να μην περιφέρεται «ασκόπως» στην φύση. Οι άνθρωποι να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους ,ως επί το πλείστον, και να κάνουν βόλτα γύρω γύρω στην γειτονιά τους. Να είναι ικανοποιημένοι με τον υπολογιστή τους, το κινητό τους και την εικονική πραγματικότητα. Κανείς να μην μπορεί να επιλέγει ή να παράγει την τροφή του (= όχι κυνήγι, όχι ψάρεμα, όχι οικιακές καλλιέργειες). Και πολλά άλλα….

Τέτοιες εντολές δίνουν τα αφεντικά του Μητσοτάκη και των υπολοίπων. Κι εκείνοι εκτελούν.

Έτσι εξηγείται η παράλογη στάση του Μητσοτάκη, του Πέτσα (ως φερέφωνο), του Χατζηδάκη και του Χαρδαλιά για το κυνήγι και το ψάρεμα.

Έκλεισαν τους κυνηγούς μέσα, στο lock down. Γιατί; Διότι θα βρίσκονταν στον καθαρό αέρα και θα μολύνονταν; Ή ο μοναχικός ψαράς από τη βάρκα του ή από το βράχο θα μόλυνε κανέναν;

Απλώς ήθελαν να καθηλώσουν τους πάντες στην τηλεόραση … και.. να δώσουν κι ένα ύπουλο χτύπημα σε κυνήγι και ψάρεμα.

Ο σκυλοκτόνος νόμος πάλι;; Κυνηγοί, κτηνίατροι, φιλόζωοι, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος το χαρακτήρισαν τρελό και παράλογο… Όμως ο Μητσοτάκης είπε ότι θα στειρώσει τα σκυλιά.. με προσωπική δέσμευση μάλιστα !!!

Τα αρπακτικά πάλι;; Ενώ σε όλον τον κόσμο και την Ευρώπη τα διαχειρίζονται, για να υπάρχει ισορροπία και να προστατεύονται τα θηράματα (ώστε να υπάρχουν κι αυτά), στην Ελλάδα έχει τρομοκρατήσει τα δασαρχεία και δεν επιτρέπουν διαχείριση των αρπακτικών. Γιατί άραγε; Απλώς, για να μην υπάρχει θήραμα κι έτσι το κυνήγι να σβήσει στην πράξη. Όποιος πήγε μια κυνηγετική εκδρομή στα Βαλκάνια, καταλαβαίνει την διαφορά στην ποσότητα του θηράματος μεταξύ Ελλάδας και Βαλκανίων. Το ίδιο πλούσιο είναι και στην Ευρώπη.

Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντικυνηγοί. Είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ (είτε λέγεται ΠΑΣΟΚ είτε μεταμφιέζεται σε ΚΙΝΑΛ, είτε όποιο όνομα πάρει στο μέλλον). Ακολουθούν την ίδια γραμμή. Βέβαια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε το μεγαλύτερο αντικυνηγετικό ρεσιτάλ !!!

Μόνο προεκλογικά κινούνται με θράσος από πίτα σε πίτα μπας και πάρουν κάποιους ψήφους. Υπολογίζουν και στην κουταμάρα βλέπεις… Ενώ έχουν κάνει τα χειρότερα, έχουν την αναίδεια να περιφέρονται, όπως καλή ώρα ο Πέτσας, σε κυνηγετικούς συλλόγους.

Ευτυχώς, οι έντιμες δημοσιογραφικές πένες τους περιποιούνται καταλλήλως !!

Κι ευτυχώς και οι απλοί κυνηγοί, μέσα από το facebook τον περιποιήθηκαν εξίσου !! Εκείνη την ώρα, μόλις εμφανίστηκε ο Πέτσας στον κυνηγετικό σύλλογο Αχαρνών, έδειξαν αυτοσυγκράτηση, αλλά τον περιποιήθηκαν μετά και υπενθύμισαν στον κυνηγετικό κόσμο το πόσο έβλαψε, σκόπιμα, το κυνήγι. Και ο Πέτσας και η παρέα του.

Φίλοι κυνηγοί,

Το κυνήγι θέλουν να το εξαφανίσουν από την Ελλάδα.

Θα τους αφήσεις ;

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Πρόεδρος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 

 

The post Έξω και ο Πέτσας και η παρέα του !! appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα