¨Ετοιμος ο κυνηγετικός χάρτης του ΚΣ Καρδίτσας που θα μοιραστεί στα μέλη του συλλόγου

11:44 12/8/2016 - Πηγή: iHunt

Για μία ακόμα χρονιά ο ΚΣ Καρδίτσας ετοίμασε τον Κυνηγετικό χάρτη του νομού Καρδίτσας και μετά την προσθήκη της νέας ρυθμιστικής θα οδεύσει για το τυπογραφείο. Η ενημέρωση των κυνηγών μελών του Συλλόγου είναι πολύ σημαντική για το ΔΣ (στα πλαίσια των φιλοθηραματικών δράσεων) καθώς ειδικά φέτος κατ' αποκλειστικότητα παρέχεται άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές που επήλθαν μετά από σχετικές προτάσεις του ΚΣ σε απαγορεύσεις θήρας, καταφύγια και ζώνες εκγύμνασης σκύλων.

Ο κυνηγετικός χάρτης του νομού Καρδίτσας θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ

μόνο στα μέλη του ΚΣ Καρδίτσας, ταυτόχρονα με την θεώρηση της άδειας θήρας. Τα κυνηγετικά καταστήματα που θα βρεθούν αρωγοί - χορηγοί στην έκδοση του χάρτη θα λάβουν ως ανταπόδοση έναν ικανό αριθμό χαρτών για τους πελάτες τους.

Ο ανανεωμένος κυνηγετικός χάρτης είναι το αποτέλεσμα της μακρόχρονης συνεργασίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας με την ΑΝ.ΚΑ. που παραχώρησε τα ψηφιακά υπόβαθρα, την Εκτυπωτική Καρδίτσας η οποία είχε την σχεδίαση και την τελική ευθύνη της εκτύπωσης και την Δασική Υπηρεσία που αναδιαμόρφωσε Ζώνες και Απαγορεύσεις Θήρας μετά από τις προτάσεις του ΚΣ Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα για ¨Ετοιμος ο κυνηγετικός χάρτης του ΚΣ Καρδίτσας που θα μοιραστεί στα μέλη του συλλόγουΕισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα