Εγκρίθηκε ο εμπλουτισμός βιοτόπων από τον Κ.Σ. Αίγινας

08:12 17/10/2023 - Πηγή: iHunt
Εγκρίθηκε ο εμπλουτισμός βιοτόπων από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας

Μετά τα σχετικά έγγραφα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας και του Δασονομείου Αίγινας, εγκρίθηκε από το Κρατικό Εκτροφείο θηραμάτων Σαρανταπήχου, η δωρεάν διάθεση τριακοσίων ατόμων νησιωτικής πέρδικας Alectoris chukar Cypriotes, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας.

Σημειώνεται ότι η έκθεση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αίγινας για τον εμπλουτισμό βιοτόπων του νησιού, έχει εγκριθεί με την 103991/31-08-2021 απόφαση του Διευθυντή με εντολή Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Αττικής.

Τα πουλιά θα παραμείνουν σε πυρήνες προσαρμογής έως την απελευθέρωσή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2023-2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :Αγριογούρουνα εισέβαλαν στο νεόδμητο προπονητικό κέντρο της Φιορεντίνα …VIDEO

Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Εγκρίνουμε την δωρεάν διάθεση τριακοσίων (300) ατόμων νησιωτικής πέρδικας Alectoris chukar Cypriotes από το Κρατικό Εκτροφείο θηραμάτων Σαρανταπήχου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας. Τα πουλιά να παραμείνουν σε πυρήνες προσαρμογής έως την απελευθέρωσή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά την λήξη της κυνηγετικής περιόδου 2023-2024 και πριν την έναρξη της αναπαραγωγικής περιόδου”.

The post Εγκρίθηκε ο εμπλουτισμός βιοτόπων από τον Κ.Σ. Αίγινας appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα