Δυο υπέροχοι λαγοκυνηγοί…VIDEO

21:12 21/11/2022 - Πηγή: iHunt

Καθημερινά ακούμε από διάφορους τυχάρπαστους, νεόκοπους και αυτόκλητους “σωτήρες” της φύσης ότι οι κυνηγοί είναι κακοί, δολοφόνοι κ.τ.λ κάτι που φυσικά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών, άμισθοι φύλακες άγγελοι και σωστοί διαχειριστές της άγριας ζωής και ενίοτε είναι εκείνοι που θα διδάξουν ήθος και κυνηγετική παιδεία !!!

Ζωντανό παράδειγμα η κυνηγοπαρέα των αδερφών Αλέξανδρου και Νάκη Τυριτίδη και των φίλων τους Γιώργο Συμεωνίδη και Σάκη Κοσμίδη από

το Κιλκίς. Η παρέα των 4 φίλων βρέθηκε την Κυριακή 20/11/22 στην περιοχή του Καμπάνη για λαγοκυνήγι, και τα σκυλιά τους έπιασαν ζωντανό ένα μεγάλο λαγό στο γιατάκι, ευτυχώς χωρίς να του προκαλέσουν κάποια ζημιά μιας και ο Γιώργος ήταν κοντά και πρόλαβε και τον πήρε στην αγκαλιά του. Ο Σάκης ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά : ” Σήμερα τα σκυλιά τον έπιασαν στο γιατάκι, αλλά επειδή εμείς θέλουμε να τους κυνηγάμε στην δίωξη, θα τον αφήσουμε ελεύθερο.” Σε αυτή την απλή πρόταση κρύβεται όλη η πεμπτουσία και η λεβεντιά του κυνηγιού και των σωστών κυνηγών. Μπράβο σας παιδιά, πολλά συγχαρητήρια, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στις τάξεις των κυνηγών συνάδερφους σαν και εσάς !!!

Δείτε το video…



του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Δυο υπέροχοι λαγοκυνηγοί…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα