Αντικυνηγετικές Ιδεοληψίες και Αντικορωνοϊκές Νεοδημοκρατικές Υστερίες

20:11 9/11/2020 - Πηγή: iHunt

Ευτυχώς τουλάχιστον μπορούμε να πάμε για γκολφ…….

Τελικά από αλλού τα περιμένουμε και από αλλού μας έρχονται. Αλλού τα κακαρίσματα αλλού γεννούν οι κότες που λέει και η παροιμία. Ενώ ο Σύριζα έχει στις τάξεις του επίσημες αντικυνηγετικές συνιστώσες, η, «φίλη των κυνηγών» Νέα Δημοκρατία, είναι αυτή που κινείται με τις πιο βλακώδεις αντικυνηγετικές ιδεοληψίες.

Τι να θυμηθούμε; Τους πάλαι ποτέ φιλοκυνηγούς υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

που έτρεχαν στις πίτες των κυνηγετικών συλλόγων και μόνο που δεν κουβαλούσαν μαζί τους όπλα και σκυλιά; Και όταν έρχονται σε θέσεις ευθύνης συμπεριφέρονται στους κυνηγούς χειρότερα και από τον εκπρόσωπο τύπου των ψεκασμένων βιγκανιστών ;

Τελικά ο κος Φάμελλος του Σύριζα, ναι του Σύριζα με τις συνιστώσες που ζητούσαν ισότητα ζώων και ανθρώπων και κατάργηση του κυνηγιού, είναι έτη φωτός μπροστά από τους κυνηγαραίους της Νέας Δημοκρατίας. Που μόλις βάλουν στο σακίδιο τους ψήφους των κυνηγών, τους πετάνε στα σκουπίδια και θέλουν να το παίξουν οικολόγοι εναλλακτικοί.

Σύριζα θα λένε και θα κλαίνε οι κυνηγοί, που ψήφισαν με χέρια και πόδια Νέα Δημοκρατία για να γλυτώσει το κυνήγι από τους διώκτες του. Κοψοχέρηδες και κοψοπόδηδες 300.000 κυνηγοί και οι οικογένειες. Από μακριά και μη αγαπημένα με τη Νέα Δημοκρατία πλέον. Τουλάχιστον βρίσκουν σοβαρούς ανθρώπους να τους ακούνε και να λένε δυο κουβέντες λογικές και ψύχραιμες στο ΚΚΕ, στο ΚΙΝΑΛ, στο ΣΥΡΙΖΑ , στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ… Και να μη τους δουλεύουν με ψιλό γαζί προεκλογικά.

Ας μην περιμένουν οι νεοδημοκράτες να βρουν πάλι κορόιδα για να τους στείλουν στη βουλή και στη κυβέρνηση και αυτοί να προσπαθούν να γίνουν περισσότερο οικολόγοι από τον Βεργή και τον Αγγελέτο.

Είμαστε παθιασμένοι με το κυνήγι αλλά μακάκες δεν είμαστε. Αν είναι να μας κόψουν το κυνήγι, ας το κάνουν οι οικολόγοι βιγκανιστές του Σύριζα, όχι οι κυνηγαραίοι της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν ξέρω πως την είδαν εκεί στη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και αν μπέρδεψαν το κυνήγι και τους κυνηγούς με τα πάρτι στη Γλυφάδα και τις βόλτες στην Ερμού και στο Κολωνάκι.

Υπάρχει και η επαρχία φιλελεύθερα παιδιά, τα ερημονήσια, τα χωριά πάνω στα βουνά και στα λαγκάδια. Το να απαγορεύεις τους κυνηγούς να βγουν μόνοι τους στο βουνό περπατώντας και να τους οδηγείς στις πλατείες για να κάνουν βόλτα ο ένας πάνω στον άλλο, δεν είναι ούτε μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, ούτε μέτρο με βάση τη λογική. Μόνο σαν κίνηση αντικυνηγετικής ιδεοληψίας φαίνεται και έτσι είναι. Αν δεν είναι αντιστοίχου μεγέθους κίνηση βλακείας.

Άσε που την ίδια ώρα άλλοι υπουργοί, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας όχι άλλης χώρας, βγάζουν φετφάδες και οδηγίες για το πώς οι κυνηγοί θα βγαίνουν στα βουνά για να προστατέψουν τη δημόσια υγεία από τη Λύσσα και την Αφρικανική Πανώλη.
Τελικά στη χώρα αυτή ο κάθε υπουργός είναι στρατηγός αυτοκράτορας και εκδίδει διαταγές μόνος του και ερήμην των υπολοίπων.

Και άντε έβγαλε ο «Σκληρός» της κυβερνητικής προστασίας μια ανακοίνωση που έκλεινε το κυνήγι.

Ο κος Βορίδης, ο εξ ίσου σκληρός, όπου τον παίρνει τελικά, που έβγαζε οδηγίες για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου από την Αφρικανική πανώλη, μέσω του κυνηγιού, τι ρόλο παίζει τελικά στις κυβερνητικές αποφάσεις; Μόνο για να μετατρέπει σε κακούργημα τη σύνθλιψη των κατσαρίδων;

Αμ ο Άδωνις; Που διαβεβαίωνε τους κυνηγούς ότι το κυνήγι δεν πρόκειται να μπει σε καθεστώς περιορισμών γιατί δεν υπάρχει λόγος; Υπάρχει ο πανταχού παρών Άδωνις ή πέταξε μια ρουκέτα διαφυγής και απόκρυφης στα τηλεπαράθυρα;

Ο κος Χατζηδάκης και ο αρμόδιος υφυπουργός του για το κυνήγι κος Ταγαράς, έχουν υπόψη τους ότι υπάρχει και αυτή η δραστηριότητα στη ύπαιθρο ή θα λερώσουν το προοδευτικό προφίλ τους αν συναντηθούν και ακούσουν τους κυνηγούς;

Όσο για τον χουβαρδά κο Πέτσα και το πεντάευρο που θα μας επιστρέψει του χρόνου , ας γνωρίζει ότι η κοροϊδία δεν έχει τιμή. Μπορούμε να του στείλουμε ακόμη ένα πεντάευρο, με τους τόκους μαζί, του χρόνου, για να μη στερηθεί το πράσινο ταμείο τους πόρους του και τους ηλίθιους (κυνηγούς) που το χρηματοδοτούν. Ακόμη.

Διάβασαν την ανακοίνωση του κου Φάμελου όλοι αυτοί; Ακούν τα κουδούνια που τους κρέμασε πως βροντάνε όταν περπατούν καμαρωτοί; Εμείς πάντως τα ακούμε.

Αφήνω τους νεοδημοκράτες βουλευτές μακάριους στην πολιτική αντίληψη και ανικανότητα τους. Θα διαπιστώσουν την πραγματική πραγματικότητα όταν αφήσουν τη θαλπωρή του Κολωνακίου και του Συντάγματος για να επισκεφθούν τα χωριά τους και να εξηγήσουν στον μπάρμπα Γιώργο γιατί δεν μπορεί να βγει με τα σκυλιά και το όπλο του στο βουνό. Μόνος του. Ενώ μπορεί να κόβει βόλτες με όλους μαζί του γείτονες και επισκέπτες στην πλατεία του χωριού. Πάντως για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό δεν είναι η απαγόρευση.

Ξυπνήστε εκεί στην Κυβέρνηση…. Κουδούνια σας βαράνε, δεν είναι τα Jingle Bells από τις βιτρίνες του Κολωνακίου αυτά που ακούγονται. Όλα τα κόμματα σας φωνάζουν ότι στραβά αρμενίζετε στο θέμα κυνηγιού, μόνο οι χορτοφάγοι και ο Βαρουφάκης δεν έβγαλαν ακόμη ανακοίνωση και μερικοί κυβερνητικοί θεωρούν ότι θα γίνουν οικολογικότεροι των οικολόγων, ή δεν έχουν αντιληφθεί τι τους πασάρουν οι διάφοροι συμβουλάτορες της οικολογίας και της περιβαλλοντικής προστασίας, που έσπευσαν να πλασαριστούν, έγκαιρα και κατάλληλα, παρά τω υπουργώ.

Δεν είναι μόνο οι κυνηγοί που διαμαρτύρονται. Στοιχειώδεις κανόνες λογικής δείχνουν ότι το να βγουν κάποιοι άνθρωποι στο βουνό, στις λίμνες και στη θάλασσα για ψάρεμα, 300 μέτρα μακριά ο ένας από τον άλλο, είναι πιο ασφαλές από το να βγαίνουν στις πλατείες σε ένα μέτρο απόσταση από τον διπλανό τους.

Ούτε θέμα μετακινήσεων εκτός νομού είναι, ούτε λεωφορεία και μετρό, ούτε συγχρωτισμός στα μαγαζιά. Δεν είναι η Ελλάδα το τρίγωνο του Κολωνακίου. Ξυπνήστε… Συνέλθετε… Η οίηση είναι κακός σύμβουλος, η επιμονή στο λάθος δεν διορθώνει μια βιαστική και άκαιρη αντίδραση.

Και δεν είναι που ο κόσμος στην επαρχία έχει οργιστεί. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι αρχίζει να σας παίρνει στο ψιλό και στο δούλεμα. Ειδικά όταν διαβάζει υπογραφές πέντε υπουργών με οδηγίες για το πώς θα μπορεί να μεταβεί με ασφάλεια για να ασκηθεί στο γκολφ. …Στο γκολφ…Με την Γκόλφω να κρατά το μπαστούνι του Τάσου.

Όταν απαγορεύεται το ούτως ή άλλως μοναχικό κυνήγι, αλλά επιτρέπεται να βγαίνει κανείς βόλτα, με όλους τους γείτονες μαζί και ας είναι εκατοντάδες, τότε χάνεται κάθε έννοια μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Όλα θυμίζουν μέτρα υπέρ της βλακείες και της αντικυνηγετικής υστερίας.

Η πανδημία του κορωνοϊού θα περάσει. Θα ξεχαστεί. Όμως η κοροϊδία των κυνηγών δεν θα ξεχαστεί. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει καμιά δικαιολογία, ούτε θα υπάρξει καμιά ανοχή στους κυνηγαραίους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που βγαίνουν στο καρτέρι για αγαθούς κυνηγούς –ψηφοφόρους.

Σύριζα θα λένε και θα κλαίνε οι κυνηγοί. Πιθανόν δεν ενδιαφέρει τους νεοδημοκράτες η άποψη των κυνηγών… Θα κλαίνε και αυτοί σε λίγο.

Η οίηση δεν επιβραβεύτηκε ποτέ στον τόπο μας.

Ξεκαβαλικέψτε από τα καλάμια σας κύριοι της Νέας Δημοκρατίας… Πατήστε και λίγο χώμα. Δεν λερώνει ούτε θα κολλήσετε κυνηγήτιδα. Ακούστε το φωνή της επαρχίας… Ναι, αυτής που ο πρωθυπουργός είπε ότι θα λάβει υπόψη του αυτή τη φορά κατά τη λήψη αποφάσεων και περιορισμών…

Το αντιληφθήκαμε πόσο μας έλαβε υπόψη του. Ο κος πρωθυπουργός το έχει αντιληφθεί ότι το αντιληφθήκαμε?

Le Chasseur

Υ.Γ. Οι αναρριχητές της Αθήνας που ακριβώς θα αναρριχώνται; Για τους ορειβάτες δεν υπάρχει απορία, τα σκαλιά του Λυκαβηττού είναι ότι πρέπει.

The post Αντικυνηγετικές Ιδεοληψίες και Αντικορωνοϊκές Νεοδημοκρατικές Υστερίες appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα