Αλλάζει ο τρόπος μετακίνησης των κυνηγών και των κυνηγετικών σκύλων

07:36 1/4/2021 - Πηγή: iHunt

Οι γνωστοί αντικυνηγετικοί κύκλοι του Μαξίμου έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Παρόλες τις υποσχέσεις του κου Πέτσα ότι θα λάβει υπόψη του τις προτάσεις της ΚΣΕ για το υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς, τις οποίες ζήτησε κιόλας να κατατεθούν. εντός 48 ωρών εγγράφως, η ζωοφιλική συνιστώσα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έδρασε ακαριαία.

Κατατέθηκε κατεπείγουσα τροπολογία στη Βουλή σε άσχετο νομοσχέδιο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, μια που οι υπουργοί

του κωλυσιεργούν, με την οποία,

1.Απαγορεύεται η μετακίνηση των κυνηγετικών σκύλων με τρέιλερ και κουτιά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και υποχρεωτικά ο σκύλος θα πρέπει να είναι εντός του αυτοκινήτου, όρθιος και με δυνατότητα να μπορεί να πίνει νερό και να τρώει στη διάρκεια της μετακίνησης.

2. Όλα τα κυνηγετικά σκυλιά θα πρέπει να είναι στειρωμένα

3. Ο κάθε κυνηγός επιτρέπεται να κατέχει ένα μόνο σκύλο, να τον διατηρεί εντός της κατοικίας του και όχι σε αυλές, βαρελόσπιτα και σκυλόκουτα.

4. Καταργούνται τα κολάρα με τα GPS και τα μπίπερ και μόνο το παραδοσιακό κουδουνάκι θα μπορούν να έχουν σαν βοήθημα οι κυνηγοί στο κυνήγι.

Οι άνθρωποι είναι πραγματικά επικίνδυνοι, δεν έχουν το θεό τους και θα πρέπει οι κυνηγοί να αντιδράσουν δυναμικά. Αν περάσει αυτό το νομοσχέδιο ουσιαστικά μας ακυρώνουν τη δυνατότητα να κυνηγάμε με τα σκυλιά μας.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι θα απαγορεύσουν και τη μετακίνηση με αυτοκίνητο στους δασικούς δρόμους και θα επιτρέπεται μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο, όπως έγινε δοκιμαστικά με τους ψαράδες και είδαν ότι πέρασε, τότε θα πρόκειται για την ταφόπλακα του κυνηγιού.

Είναι επικίνδυνοι για το κυνήγι οι τύπου αυτοί και πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

ΥΓ. Μοιάζουν πραγματικά όλα τα παραπάνω. Ευτυχώς είναι πρωταπριλιάτικα. Δεν απέχουν όμως, δυστυχώς, πολύ από τις απόψεις που έχουν στην κυβέρνηση για το κυνήγι.

.pf-button.pf-button-excerpt { display: none; }

The post Αλλάζει ο τρόπος μετακίνησης των κυνηγών και των κυνηγετικών σκύλων appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλλάζει,allazei