Αγριογούρουνα κόβουν βόλτες στη Βαρκελώνη – Ξεκίνησε η θανάτωσή τους…VIDEO

13:04 28/8/2022 - Πηγή: iHunt

Αγριογούρουνα στη Βαρκελώνη δεν σταματούν να εμφανίζονται σε πάρκα και δρόμους. Η επίθεση που δέχτηκε η Σακίρα. Δόθηκε έγκριση για τη θανάτωσή τους.

Μεγάλα κοπάδια από αγριογούρουνα αποτελούν πλέον συνηθισμένο θέαμα τόσο στη Βαρκελώνη όσο και σε άλλες πόλεις στην Ισπανία. Ήδη, οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη θανάτωση των ζώων, επισημαίνοντας ότι αποτελούν απειλή για τους ανθρώπους, καθώς ο πληθυσμός τους έχει αυξηθεί σημαντικά.

Εξοικειωμένα με την ανθρώπινη παρουσία και βρίσκοντας τροφή σε κάδους απορριμμάτων, εμφανίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση σε πάρκα.

Ειδικότερα,

τα αγριογούρουνα, που ελκύονται από τους κάδους των σκουπιδιών αλλά και τους ανθρώπους που τα ταΐζουν, τριγυρίζουν σε πάρκα και δρόμους στα προάστια. Συχνά προκαλούν τροχαία ατυχήματα και δεν διστάζουν να παρενοχλούν ανθρώπους που κρατούν τσάντες με ψώνια.

Η Σακίρα δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα στη Βαρκελώνη

Πρόσφατα, ένα κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα, όταν δέχτηκε επίθεση από ένα αγριογούρουνο στο θέρετρο Καντάκες, στα βορειοανατολικά της Βαρκελώνης. Μόνο πέρυσι στη Βαρκελώνη αναφέρθηκαν 1.200 συμβάντα με αγριογούρουνα.

Ακόμη και η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα είπε ότι τα ζώα επιτέθηκαν στην ίδια και στον γιο της, ενώ έκαναν περίπατο σε ένα πάρκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγριογούρουνα, Βαρκελώνη – Ξεκίνησε, …VIDEO,agriogourouna, varkeloni – xekinise, …VIDEO