Αγριόχοιροι έκαναν βόλτα στο Φάρο Αυλίδας…VIDEO

15:53 30/1/2021 - Πηγή: iHunt

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση lockdown λόγω κορονοϊού. Οι περισσότερες πόλεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες. Αδειοι και ήσυχοι δρόμοι παντού καθώς οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα. Και κάπως έτσι, ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν πλησίαζαν.

Κάτοικοι της περιοχής του Φάρου Αυλίδας είδαν απίστευτες εικόνες με τα μάτια τους καθώς είδαν ένα πλήθος αγριόχοιρων να έχει κατέβει στην περιοχή. Μάλιστα κινδύνευσε

και ένα παιδάκι.

Η Κοινότητα Φάρου Αυλίδας ενημέρωσε για το γεγονός τους κατοίκους με ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook και μάλιστα πολίτης έχει καταγράψει βίντεο με τους αγριόχοιρους.

“Σήμερα το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του φάρου , στην παραλία του Φάρου Αυλίδας (περιοχή Μαλαμάτωνα) πολλοί κάτοικοι ήρθαν σε οπτική επαφή με πλήθος αγριόχοιρων.

Μάλιστα είχαμε και ένα περιστατικό παραλίγο επίθεσης σε ένα μικρό παιδί με ποδήλατο. Άμεσα ειδοποιήθηκε το δασαρχείο και κατέφτασε θηροφύλακας για να καταγραφεί το περιστατικό.

Έγινε προσπάθεια εντοπισμού τους η οποία ήταν άκαρπη. Καθώς, παρατηρείται αυξημένη κίνηση τις τελευταίες μέρες, παρακαλείσθε να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε τη συγκεκριμένη περιοχή.

Από την πλευρά της κοινότητας θα γίνει και ενημέρωση εγγράφως της αρμόδιας υπηρεσίας του Δασαρχείου Χαλκίδας, προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε”.


ghettomagazine.gr

Δείτε επίσης : H Ελλάδα από ψηλά : Ο Φάρος της Αυλίδας…VIDEO

The post Αγριόχοιροι έκαναν βόλτα στο Φάρο Αυλίδας…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα