Αγέλη 18 λύκων σε τετ α τετ με αγρότη στο Μετόχι Σερρών…VIDEO

20:17 13/12/2023 - Πηγή: iHunt
Αγέλη 18 λύκων σε τετ α τετ με αγρότη στο Μετόχι Σερρών…VIDEO

Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι πλέον γεγονός, είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο είτε αυτοί είναι αγρότες, είτε κτηνοτρόφοι, είτε κυνηγοί.

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό της ανεξέλεγκτης πλέον αύξησης του πληθυσμού των λύκων και του τι συμβαίνει εκεί έξω. Το βίντεο τραβήχτηκε την Δευτέρα 11 /12/23 στο Μετόχι Σερρών, από τον φίλο Γιώτη Οξούζογλου ο οποίος πηγαίνοντας στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες είχε συνάντηση με αγέλη 18

λύκων !!!! Αν κοιτάξετε προσεκτικά εκτός των 7 – 8 ζώων που είναι όρθια και “ποζάρουν” στον φακό, πιο πίσω έχει και άλλα, καθισμένα στις καλαμιές αλλά και όρθια. Μια αγέλη που απαρτίζεται από τόσα πολλά μέλη είναι απλώς μια ανίκητη φονική μηχανή με τεράστιες διατροφικές ανάγκες με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι ζημιές και οι καταστροφές ανέρχονται σε 2 πόνι, δεκάδες αιγοπρόβατα, αρκετά βοοειδή και πολλά σκυλιά αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα, μεταξύ αυτών και κυνηγόσκυλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Φθιώτιδα: Boήθεια θα μας φάνε οι λύκοι – Αγέλες μπαίνουν στο χωριό…VIDEO

Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που διατείνονται πως αγέλες με τόσα πολλά μέλη υπάρχουν μόνο στην Αλάσκα, στον Καναδά και στην Βόρεια Αμερική, ενώ στην Ελλάδα οι αγέλες απαρτίζονται από 3-4 λύκους.

Για την ιστορία πάντως, ο φίλος μας ο Γιώτης μέτρησε 18 λύκους.

Δείτε το βίντεο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

The post Αγέλη 18 λύκων σε τετ α τετ με αγρότη στο Μετόχι Σερρών…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα