Αέρας ανανέωσης για το Jeep Compass

13:24 6/9/2023 - Πηγή: iHunt

To 2007 η Jeep παρουσίασε για πρώτη φορά το Compass, ενώ το 2016 προχώρησε στην δημιουργία της νέας (δεύτερης) γενιάς του, η οποία τέσσερα χρόνια μετά ανανεώθηκε κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την σχεδίασή του, αλλά και το επίπεδο εξοπλισμού.

Να αναφερθεί ότι η δεύτερη γενιά τού μοντέλου παρουσιάστηκε από την Jeep, όταν η αμερικανική εταιρεία βρισκόταν στο επιχειρηματικό σχήμα της FCA, στο οποίο επικεφαλής

ήταν ακόμα ο αείμνηστος Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Πλέον, ο ιταλοαμερικανικός Όμιλος έχει ενταχθεί στον Όμιλο Stellantis και οι προοπτικές γι’ αυτόν φαντάζουν ακόμα καλύτερες. Από τις συνθήκες αυτές, επωφελείται και η Jeep, προφανώς.

Τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να επικαιροποιήσουν το Compass για δεύτερη φορά αλλά αυτή τη φορά οι αλλαγές αφορούν περισσότερο στον εξοπλισμό του παρά την σχεδίασή του.

Έτσι, στη βασική έκδοση του μοντέλου έχουν προστεθεί φώτα LED και φιμέ τζάμια, νέο πλαστικό στη μάσκα του οχήματος και καινούργιας σχεδίασης τροχοί ελαφρού κράματος.

Επίσης, το επίπεδο εξοπλισμού έχει γίνει ακόμα καλύτερο και αναλόγως της έκδοσης περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία προειδοποίησης και υποβοήθησης του οδηγού, όπως συστήματα για την αναγνώριση πεζού ή δικυκλιστή και αυτόνομη πέδηση σε περίπτωση ανάγκης.

Στο εσωτερικό τού Compass υπάρχουν ταπετσαρίες μαύρου χρώματος συνδυαζόμενες με μπλε ραφές, ηχοσύστημα με έξι ηχεία, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και δερμάτινο τιμόνι. Επίσης, δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7,0 ιντσών και η κεντρική οθόνη 10,1 ιντσών.

Τέλος, δεν υπάρχουν αλλαγές στους κινητήρες με τους οποίους διατίθεται το μοντέλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα, η επόμενη γενιά του Compass θα παρουσιαστεί το 2025 και θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση.

The post Αέρας ανανέωσης για το Jeep Compass appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα