To έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.....

13:08 12/2/2020 - Πηγή: iHunt

Την Κυριακή 09- 02-2020  ο Ομοσπονδιακός θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ με θέση εργασία τον Κ.Σ Τροιζηνίας εντόπισε στην περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Τακτικούπολης Δήμου Τροιζηνίας–Μεθάνων δυο κυνηγούς να θηρεύουν τσίχλες.

Αφού έφτασε στον πρώτο κυνηγό και έκανε τον τυπικό έλεγχο  όταν πλησίασε τον δεύτερο κυνηγό για έλεγχο τον βρήκε χωρίς όπλο και φυσίγγια, του είπε ότι δεν κυνηγά και ότι πήγε βόλτα με τον πρώτο κυνηγό που ήταν φίλοι.

Ο θηροφυλακας δεν τον πίστεψε και χωρίς να κινήσει τις υποψίες κινήθηκε πεζός σε μια μεγάλη απόσταση και τους περίμενε στο  παρκαρισμένο όχημα τους

που είχε εντοπίσει ,καθώς άρχισε να νυχτώνει ήρθαν στο αυτοκίνητο τους και διαπίστωσε ότι ο δεύτερος κυνηγός ειχε κυνηγετικό όπλο δίκαννο και  σε περαιτέρω  έλεγχο  πιστοποίησε ότι πέραν του όπλου είχε φυσίγγια και θηράματα που στον προηγούμενο έλεγχο είχε αποκρύψει.

Παραδέχτηκε ότι είχε κρύψει τα παράνομα μέσα θήρας και τα θηράματα γιατί δεν είχε ανανεώσει την άδεια θήρας. Ο θηροφυλακας κατάσχεσε τα παράνομα μέσα θήρας και κατέθεσε μήνυση στο Δασαρχείο πόρου και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα για To έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.....Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Keywords
Τυχαία Θέματα