Υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προκηρύσσει η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

H Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανακοινώνει οκτώ υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε Πανεπιστήμια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο ενεργειών που υλοποιεί η ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ ετησίως,

με στόχο την υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανέφερε σχετικά: «Κάθε χρόνο, μέσα από το πρόγραμμα υποτροφιών μας και με μεγάλη υπερηφάνεια, υποστηρίζουμε λαμπρούς νέους του τόπου μας, συμβάλλοντας στο μέλλον τους. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να τους βλέπουμε να προοδεύουν, σε όποιο δρόμο ακολουθήσουν. Η ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους νέους, ως αρωγός για την Παιδεία και την ελληνική κοινωνία.»

Για πληροφορίες σχετικά με την Προκήρυξη Υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 31η Μαρτίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.syn-enosis.gr ή στα τηλέφωνα 210 4291300-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα