Υπάλληλος απενεργοποίησε κατά λάθος τον λογαριασμό twitter του Τραμπ

Για περίπου 11 λεπτά ο Αμερικανος πρόεδρος έμεινε... αποκλεισμένος από τον λογαριασμό του στο Twitter τη νύχτα της Παρασκευής, λόγω «ανθρώπινου λάθους».

Έτσι, οι χρήστες που ήθελαν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου, έλαβαν το μήνυμα λάθους ότι η σελίδα δεν υπήρχε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο λογαριασμός εμφανίστηκε ξανά.

Για την ακούσια απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitter, αιτία ήταν, η απροσεξία ενός υπαλλήλου. «Ο λογαριασμός έκλεισε για

έντεκα λεπτά και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε» ανέφερε η εταιρεία και πρόσθεσε. «Συνεχίζουμε να διερευνήσουμε την υπόθεση και να λάβουμε μέτρα για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί».

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν εντυπωσιάστηκε από το προσωρινό κλείσιμο. Αργά την Πέμπτη το βράδυ (τοπική ώρα), κατηγόρησε την πρώην προεδρική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον ότι είχε χρησιμοποιήσει τη συλλογή χρημάτων, από κοινού με την οργάνωση του Δημοκρατικού Κόμματος.

Τον Τραμπ ακολουθούν στο Twitter πάνω από 41 εκατομμύρια άνθρωποι. Πρόσφατα, ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τα μηνύματά του στο Twitter, ως το κλειδί για την επιτυχία του στην προεκλογική του εκστρατεία και η αλήθεια είναι πως ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος κατανοεί πολύ καλά πώς να οργανώσει το κοινωνικό δίκτυο. Συχνά τα μηνύματά του έχουν έναν επιθετικό τόνο και μέσω αυτών καταγγέλλει συχνά τους πολιτικούς αντιπάλους ή τα επικριτικά για αυτόν μέσα ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα