Βίντεο - σοκ από το μακελειό στην ελληνική συνοικία του Τορόντο

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην επίθεση που διαπράχθηκε το βράδυ της Κυριακής (πρωί Δευτέρας ώρα Ελλάδας) στην ελληνική συνοικία του Τορόντο, ενώ νεκρός είναι επίσης ο δράστης, γνωστοποίησε ο επικεφαλής της αστυνομίας της καναδικής οικονομικής πρωτεύουσας, ο Μαρκ Σόντερς, διευκρινίζοντας ότι ο ένοπλος τραυμάτισε ακόμη 13 ανθρώπους.

Ένα κοριτσάκι βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Ο ένοπλος σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, ανέφερε ο Σόντερς, τονίζοντας ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε υπόθεση

για τα κίνητρα του δράστη.

Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο μαυροφορεμένος δράστης ανοίγει πυρ μέσα στη βιτρίνα εστιατορίου, στην καρδιά της ελληνικής συνοικίας του Τορόντο.

Ο 30χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, εμφανίζεται να περπατάει στην Λεωφόρο Ντάνφορθ γύρω στις 22.00 το βράδυ και κατόπιν να σηκώνει το όπλο και να πυροβολεί, ξεκινώντας μια αιματηρή επίθεση που θα άφηνε πίσω της μια νεκρή γυναίκα και 13 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα εννιάχρονο κορίτσι.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα από τις Αρχές, και τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, ορισμένα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας, ότι ο δράστης είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα