Τζεφ Μπέζος: Οι επτά πιο «τρελές» αγορές του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη

Μια σειρά ακριβών δώρων στον εαυτό του φαίνεται ότι έχει κάνει ο Τζεφ Μπέζος, του οποίου το οικονομικό χαρτοφυλάκιο φαίνεται ότι επιτρέπει κάθε είδους πολυτέλειες, περιττές ή μη.

Τελευταίο απόκτημα του πλουσιότερου ανθρώπου στο πλανήτη είναι ένα σούπερ γιοτ, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σκάφος, μήκους περίπου 127 μέτρων, θα διαθέτει πολλά καταστρώματα και τρεις τεράστιους ιστούς, ενώ θα ακολουθείται από γιοτ στήριξης, εξοπλισμένο με ελικοδρόμιο, σύμφωνα με

το Bloomberg Wealth. Πέραν των συγκεκριμένων πληροφοριών, ένα πέπλο μυστικότητας καλύπτει το γιοτ, το οποίο παραγγέλθηκε πριν την πανδημία και αναμένεται να είναι έτοιμο σύντομα.

Ωστόσο, αρκετές από τις προηγούμενες αγορές του ιδρυτή της Amazon έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Άλλωστε ο Τζεφ Μπέζος, που είναι και ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταφέρει να έχει περιουσία αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει στο «βιογραφικό» του μια σειρά από σημαντικές ή και εκκεντρικές αγορές.

Η μεγαλύτερη συμφωνία real estate στην Νέα Υόρκη

Λίγο μετά τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του, ο Μπέζος γιόρτασε το διαζύγιο αγοράζοντας τρία διαμερίσματα με θέα στο Madison Square Παρκ, στην 212η λεωφόρο, έναντι 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για την πιο ακριβή αγοραπωλησία ακινήτων που έχει κλειστεί ποτέ στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, η αγορά δεν ήταν αρκετή για τον δισεκατομμυριούχο, που αγόρασε ένα τέταρτο διαμέρισμα για 16 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να δημιουργήσει ένα διαμέρισμα 23.000 τετραγωνικών μέτρων.

Το οίκημα διαθέτει μια τεράστια βεράντα στον τελευταίο όροφο που είναι και στο ρετιρέ 5.000 τετραγωνικών μέτρων με πισίνα και πάμπολλα υπνοδωμάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Ο πληθωρισμός «νίκησε» τη Wall Street – Ισχυρές πιέσεις με πτώση 470 μονάδων για τον Dow Jones

Φρανς Τίμερμανς (Αντιπρόεδρος ΕΕ): Η Ελλάδα μπορεί να γίνει hub υδρογόνου

Γ. Στάσσης: Η ΔΕΗ στις ράγες της «πράσινης» ανάπτυξης – Επέκταση εκτός συνόρων

Keywords
Τυχαία Θέματα