Τρόμος από εισβολή τεράστιων αρουραίων σε τουριστική πόλη της Βρετανίας

Τεράστιοι αρουραίοι έχουν κάνει επιδρομή στην παλαιότερη ρωμαϊκή πόλη της Βρετανίας, με τους ντόπιους να σηκώνουν τα χέρια ψηλά αφού οι γάτες δεν φτάνουν να τους κυνηγήσουν.

Το Chester είναι διάσημο για τα τείχη των ρωμαϊκών χρόνων που προστάτευαν την πόλη από τους επιδρομείς, όμως τα συγκεκριμένα τείχη του 70 μ.Χ. δεν κατάφεραν να προστατέψουν την πόλη από ένα άλλο είδος εισβολέων, των τεράστιων αρουραίων.

Οι αρουραίοι έχουν προκαλέσει τρόμο στην τοπική κοινωνία αφού τον περασμένο Ιανουάριο κατασπάραξαν το σκυλάκι μίας οικογένειας.

Το γεγονός ότι οι δρόμοι

της πόλης δεν είναι εφοδιασμένοι με κλειστούς πλαστικούς κάδους σκουπιδιών κάνεις την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο που περνά από την πόλη έχει γίνει το τέλειο καταφύγιο για τους αρουραίους, λέει κάτοικος του Chester, ο οποίος ζητά από το δημοτικό συμβούλιο να αγοράσει γάτες για να κυνηγήσουν τους αρουραίους αφού οι ήδη υπάρχουσες δεν... προλαβαίνουν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο αριθμός των αρουραίων προβλέπεται να αυξηθεί μιας και αποκτούν με τα χρόνια ανοσία στα ποντικοφάρμακα.

Το Chester είναι τουριστική ατραξιόν με τους αρμόδιους να φοβούνται ότι θα προκληθεί ζημιά στο πρεστίζ και την οικονομία της πόλης από τους... ανεπιθύμητους εισβολείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα