Το Myconian Villa Collection μέλος των Preferred Hotels

Το Myconian Villa Collection αποτελεί το νέο μέλος των Preferred Hotels & Resorts - του διεθνούς ομίλου ανεξάρτητων ξενοδοχείων, ο οποίος εδρεύει στο Σικάγο των ΗΠΑ κι αντιπροσωπεύει πάνω από 650 ξενοδοχεία, θέρετρα, κατοικίες και μοναδικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε 85 χώρες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της Myconian Villa Collection, Μάρκο Δακτυλίδη, η εν λόγω

συμφωνία σηματοδοτεί ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για την περαιτέρω επέκταση του ομίλου. Tο Myconian Villa Collection είναι ένα πολυτελές θέρετρο με βίλες στη Μύκονο, με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης, ελάχιστα μόλις μέτρα από την ξακουστή παραλία της Ελιάς, παρέχοντας επιπλέον ένα παγκόσμιας κλάσης spa και κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Το Myconian Collection αποτελεί μια συλλογή από εννέα οικογενειακά πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στη Μύκονο με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή γαμήλιων τελετών.

Τα Preferred Hotels & Resorts LVX Collection αναμένεται να ενισχύσουν περαιτέρω την παρουσία τους στην Ελλάδα με το επόμενο βήμα να γίνεται στη Χαλκιδική. Σημειώνεται πως κάτω από την «ομπρέλα» τους λειτουργεί και το Athens Plaza στο Σύνταγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα