Θετικά πρόσημα στη Wall εν αναμονή λεπτομερειών για τη φορολογική μεταρρύθμιση

Ανοδικά κινήθηκαν οι αμερικανικές μετοχές τη Δευτέρα καθώς η Wall Street τρέφει προσδοκίες ότι η φορολογική μεταρρύθμιση θα τονώσει την οικονομία.

Ο Dow Jones ενισχύθηκε 0,31%, ο S&P 500 κατέγραψε άνοδο 0,13% και ο Nasdaq σημείωσε άνοδο κατά 0,12%.

Άνοδος για τον Dow Jones κατά 72 μονάδες, με τις μετοχές της IBM (+1,01%) και της Verizon (1,74%) να έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στον δείκτη. Η μετοχή της IBM σημείωσε

άνοδο μετά την αναφορά του οικονομικού σάιτ Barron's ότι η εταιρεία θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερο από 30% τους επόμενους 12 μήνες.

Οριακή άνοδος για τον S&P 500 με τις τηλεπικοινωνίες να σημειώνουν τις καλύτερες επιδόσεις του δείκτη. Η Delphi Automotive και η General Motors κατέγραψαν άνοδο 3,46% και 2,30% αντίστοιχα.

Οι μετοχές ενισχύθηκαν επίσης μετα από μια σειρά ισχυρών οικονομικών στοιχείων, καθώς οι κύριοι δείκτες αυξήθηκαν 1,2% τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το CNBC, ήταν μια υπέροχη χρονιά για τις μετοχές, με τον S & P 500 να γνωρίζει άνοδο άνω του 15%. Ωστόσο, οι μετοχές δέχθηκαν πίεση την περασμένη εβδομάδα, καθώς εντάθηκε η αβεβαιότητα σχετικά με την πορεία της φορολογικής μεταρρύθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα