Θετικά πρόσημα μετά τις χθεσινές απώλειες στη Wall

Ανοδικά κινείται σήμερα η Wall Street μετά τις απώλειες που σημειώθηκαν χθες καθώς τα επιτόκια υποχωρούν από τα υψηλά πολυετίας που σημειώθηκαν χθες.

Λιγό νωρίτερα, ο Dow +0,65% στις 24.959 μονάδες, ο S&P +0,53% στις 2.715 μονάδες και ο Nasdaq +0,48% στις 7.253 μονάδες.

Πριν από λίγο, ο Dow σημείωσε άνοδο 200 μονάδων με τη United Technologies να έχει τις καλύτερες επιδόσεις στον δείκτη. Ο S&P κινείται επίσης ανοδικά με την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες να καταγράφουν άνοδο άνω του 1%.

Η χθεσινή πτώση

στη Wall Street συνδέεται με τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed. η οποία οδήγησε την απόδοση του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου σε υψηλό τετραετίας.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της ομοσπονδιακής τράπεζας, οι αξιωματούχοι της Federal Reserve βλέπουν ότι η τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και η ανοδική τάση του πληθωρισμού δικαιολογούν τη συνέχιση της σταδιακής αύξησης των επιτοκίων.

Οι επενδυτές εστιάζουν και σε μακροοικονομικά στοιχεία για την αγορά εργασίας, σύμφωνα με τα οποία ο αριθμός των αιτήσεων για παροχή επιδόματος ανεργίας υποχώρησε για τρίτη εβδομάδα, επιστρέφοντας σε χαμηλά 45 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα