Θεοδωρικάκος: «Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει ακροδεξιά στελέχη»

Για «ακροδεξιά στελέχη», τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεση της κυβέρνησης, κάνει λόγο ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος, απαντώντας σε όσα λέει η κυβέρνηση για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο κ. Θεοδωρικάκος, εκτός των στελεχών των ΑΝΕΛ τα οποία φωτογραφίζει, επιτίθεται επίσης στον Γέρουν Ντάισενμπλουμ αναφέροντας πως ο τελευταίος «δεν θα ψηφίσει στην Ελλάδα

αλλά αυτό θα γίνει από τους πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών και της Θεσσαλονίκης» ενώ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο αλλαγής φύλου υποστήριξε πως υπήρξε Βατερλό για την κυβέρνηση καθώς κλονίστηκε ο μύθος της «ενιαίας, ακλόνητης κυβερνητικής πλειοψηφίας και αναδείχθηκαν τα ρήγματα της ετερόκλητης κυβερνητικής συμμαχίας».

«Η ΝΔ σέβεται και προασπίζεται τα ατομικά δικαιώματα γιατί είναι η σύγχρονη φιλελεύθερη παράταξη της κεντροδεξιάς για αυτό κατέθεσε μια ολοκληρωμένη περόταση για τη διασφάλιση του δικαιώματος, με κοινωνικά υπεύθυνο όμως τρόπο» απαντά σε όσους μιλάνε για αδυναμία του κόμματος να πάρει καθαρή θέση.

Ο κ. Θεοδωρικάκος που πρόσφατα βρέθηκε στην Κίνα για σειρά επαφών που μεταφράστηκαν και σε παράλληλο ενδιαφέρον των Κινέζων για να κάνουν ανοίγματα προς τη ΝΔ λόγω των σημαντικών επενδύσεων που έχουν κάνει στη χώρα μας και της διαφαινόμενης πολιτικής αλλαγής που έρχεται, τονίζει πως η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική ανάγκη και πως η εκλογή Μητσοτάκη θα αποτελέσει θετικό μήνυμα για επενδύσεις στην Ελλάδα. Τέλος προβλέπει πως όσο η κυβέρνηση επιδιώκει να κερδίσει πολιτικό χρόνο και να φθάσει έως τις Ευρωεκλογές του 2019, τόσο κινδυνεύει να απειληθεί με πολύ χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα