«Τα Νέα» προς Μαξίμου: Εσείς σχετίζεστε με καναλάρχες που έχουν... βοσκοτόπια και τσιγαράδικα

«Τα Νέα καλούν το Μέγαρο Μαξίμου να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι ο δημοσιογραφικός οργανισμός που εκδίδει αυτήν την εφημερίδα είναι«συνεταίρος» οποιασδήποτε πολιτικής οικογένειας» επισημαίνεται σε σημερινό άρθρο «των Νέων» με το οποίο η εφημερίδα απαντά στους ισχυρισμούς που περιέχονται σε non paper που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο από το πρωθυπουργικό γραφείο.

«Η δέσμευση ότι τα στοιχεία αυτά θα δημοσιευτούν στην πρώτη σελίδα και με εξάστηλο τίτλο είναι προφανής» δεσμεύεται η εφημερίδα απευθυνόμενη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, στο άρθρο με τίτλο «"Συνεταιρισμοί" και καναλάρχες» η εφημερίδα «τα Νέα» αναφέρει: «...η εφημερίδα μας θα φιλοξενήσει οτιδήποτε γνωρίζουν οι ίδιες πηγές -και γνωρίζουν πολλά- για τις εκλεκτικές συγγένειες της κυβέρνησης με τον φέρελπι καναλάρχη με τα βοσκοτόπια ή τον έτερο φέρελπι καναλάρχη με τα τσιγαράδικα που ακόμη δεν λένε σε ποιον ανήκουν τα λαθραία. Και οι δύο περνούν συχνά την πόρτα του Μαξίμου σχεδιάζοντας τα δικά τους κανάλια και εφημερίδες».

«Υπάρχουν κι άλλοι ασφαλώς» συνεχίζει το άρθρο «στα Νέα» και επισημαίνεται: «Όπως ο επιχειρηματίας που διέπρεψε επιχειρηματικά στον χώρο της περούκας και ο γείτονάς του στις εξοχικές τους κατοικίες που είναι ο υπόδικος πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου της χώρας. Κάπου εκεί "κρυβόταν" κάποτε ένας φέρελπις πρωθυπουργός...».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα