ΣΥΡΙΖΑ– Βet με ηλεκτρονική διακυβέρνηση!

Το ανήθικο συνονθύλευμα των Σύριζα- ΑΝΕΛ καλά κρατεί. Δεν αγγίζει κανέναν δημόσιο υπάλληλο ο Βερναρδάκης – και το λέει ξεδιάντροπα- σ όλους λες και πρόκειται για διαφορετική κατηγορία ανθρώπων. Βεβαίως αυτά έχει μάθει, μ αυτά πορεύεται.

Θέλει χιλιάδες με μισθό έως 800-1000 ευρώ και δεν θέλει κανένας να ξεφύγει από αυτά τα επίπεδα.

Μάλιστα, φροντίζει να αυξάνει τον αριθμό δημοσίων υπαλλήλων με δημιουργία ψηφιακής γραμματείας προσλαμβάνοντας 53 άτομα με προϋπολογισμό 1,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή πάνω απο 2000 ευρώ μέσο μισθό.

Στόχος η ηλεκτρονική

διασύνδεση του κράτους με απευθείας υπαγωγή στον πρωθυπουργό (σ.σ και η ΕΥΠ υπάγεται εκεί αλλά ο Ρουμπάτης σηκώνει τα χέρια με τον
Ρουβίκωνα)

Θέλουμε ηλεκτρονική διασύνδεση και δεν μπορούμε να συλλέξουμε τους φόρους ούτε από τους "μπετατζήδες" (διαδικτυακό στοίχημα). Διαθέτει κάποιος σύντροφος καμία εταιρεία Σύριζα - Βet ; Δεν αγγίζουμε λοιπόν τους πελάτες μας (δημ. υπάλληλοι) και προχωράμε κάθε εβδομάδα και σε διαφορετική φορολόγηση στον τζόγο σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τον προηγούμενο. Μια εβδομάδα άντεξε ο ταλαντούχος αντιπρόεδρος κ. Δραγασάκης και οι συν αυτώ και κατάφερε μια "παγκόσμια πρωτοτυπία". Μετά την προηγούμενη τροπολογία της αύξησης του φόρου από το 30 στο 35% τώρα με φωτογραφική διάταξη φορολογεί μόνο τον ΟΠΑΠ έως 35% και επιβάλλει κλιμακωτό φόρο στους υπόλοιπους. Το αποτέλεσμα θα είναι οι διαδικτυακές στοιχηματικές να προχωρούν στην διακίνηση παράνομου τζόγου απ΄ οπουδήποτε από την Μάλτα, τα καφενεία, καφετέριες. Φυσικά, θα κρύβουν τον τζίρο και τα κέρδη. Γιατί να φορολογηθούν άλλωστε αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα συλλέξει το ΕΚΑΣ από συνταξιούχους;

Αντί λοιπόν να θεσπιστεί ένα θεσμικό πλαίσιο και να συσταθούν νόμιμες εταιρείες με server στην Ελλάδα και σε ζωντανή σύνδεση με το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο επιλέγει την αύξηση του παράνομου τζόγου. Αν και παράγοντες της αγοράς θεωρούν ότι, θα μπορούσε να εισπράξει έως και τριπλάσια έσοδα με την σύσταση του θεσμικού πλαισίου- ακόμη και με φόρο 25%. Γιατί λοιπόν ο Σύριζα ή καλύτερα 2-3 στελέχη του μαζί με τους ΑΝΕΛ (Καμμένος) επιλέγει να συνταχθεί με τις διαδικτυακές εταιρείες και κάθε τρεις και λίγο αλλάζει τους φόρους; Όπως έχουμε γράψει, η απάντηση στο ερώτημα θα έλθει είτε το θέλουν, είτε όχι.

Κάθε ημέρα που περνά ο εσωτερικός εμφύλιος μεταξύ των Ελλήνων διευρύνεται με ευθύνη των κυβερνώντων. Απέναντι στην νομοτέλεια τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί. Ακόμη και ο ξύλινος λόγος τύπων σαν τον Βερναρδάκη που ήθελε να ελέγξει τον τύπο, τρομάρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα