Συνεργασία Questex και Enterprise Greece ενόψει του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum 2018

Η Questex Hospitality Group και ο Οργανισμός Enterprise Greece ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία σχετικά με την προώθηση του επικείμενου The Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα μεταξύ 17 και 19 Οκτωβρίου 2018.

Η

Questex συνεχίζει να ενισχύει και να αναπτύσσει το ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο των εκδηλώσεων της στον κλάδο του τουρισμού με το MR&H, το οποίο βρίσκεται στο τέταρτο έτος διεξαγωγής του, και έχει καθιερωθεί ως το μόνο συνέδριο στην περιοχή της Μεσογείου που επικεντρώνεται σε θέρετρα, ξενοδοχεία και σύνθετα τουριστικά καταλύματα.

Ο Οργανισμός Enterprise Greece προωθεί και υποστηρίζει τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και φέρνει εγγύτερα στην παγκόσμια επιχειρηματική κοινότητα τα εξαγώγιμα και υψηλού επιπέδου προϊόντα, αγαθά και υπηρεσίες που παράγονται στην Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία παρέχει στην Questex μια πλατφόρμα για την επικοινωνία του MR&H σε επενδυτές και επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού που βρίσκονται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece, προκειμένου να επωφεληθούν από την κορυφαία δικτύωση, γνώση και τις μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα αποκτήσουν από τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ο Enterprise Greece θα αξιοποιήσει το παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου που διαθέτει η Questex για να αναδείξει τις πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για επένδυση στον τουρισμό, τα ακίνητα και τις υπηρεσίες αναψυχής στην Ελλάδα.

Ο κ. Alexi Khajavi, Διευθύνων Σύμβουλος, EMEA Hospitality + Travel Group, Questex δήλωσε: «Η ιστορική σημασία της Ελλάδας ως προορισμού της Μεσογείου, μας προσέλκυσε στη χώρα, κατά την αναζήτηση μας για τον τόπο διενέργειας του MR&H 2018. Η επικοινωνία μας με τον Οργανισμό Enterprise Greece και η κατανόηση του ενθουσιασμού των στελεχών του για την προώθηση της Ελλάδας σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο, μας έκαναν να αισθανθούμε την τέλεια συνέργεια με τη φιλοδοξία μας να διευρύνουμε τις εκδηλώσεις μας στην Ευρώπη, δίνοντας έμφαση στη σύνθετη, αλλά δημοφιλή, κατηγορία ακινήτων που είναι τα θέρετρα. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που συγκροτούν ένα θέρετρο: το ξενοδοχείο, η κατοικία, το spa, το γήπεδο γκολφ, η μαρίνα, το γήπεδο τένις, οι παιδικές εγκαταστάσεις, τα καταστήματα, η εστίαση, που χρειάζεται ένα συνέδριο ξεχωριστό να αφιερωθεί στην εξερεύνηση, την κατανόηση και την συζήτηση σχετικά με το πώς αυτές οι φαινομενικά ανόμοιες λειτουργίες συνεργάζονται αρμονικά για να προκύψει ένας επικερδής και δημοφιλής Μεσογειακός προορισμός".

Η κυρία Αγγέλα Μιχαλοπούλου, Γενική Διευθύντρια Επενδύσεων του Οργανισμού Enterprise Greece δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η Ελλάδα αλλάζει και αλλάζει γρήγορα. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στο κατώφλι μιας σημαντικής αναπτυξιακής πορείας, καθώς η οικονομία γίνεται πιο εξωστρεφής με βάση τις ξένες άμεσες επενδύσεις και το εξαγωγικό εμπόριο. Οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είναι σε θέση να επωφεληθούν από ένα περιβάλλον που καλωσορίζει τις νέες επιχειρήσεις, υποστηρίζει πλήρως τις επενδύσεις και προωθεί τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες σε μια παγκόσμια αγορά. Οι μαζικές μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Ελλάδας ανοίγουν νέα επενδυτικά σύνορα που ανταμείβουν τόσο τους νέους επενδυτές, όσο και τους ήδη υπάρχοντες. Η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Questex ήρθε αναμφισβήτητα στον κατάλληλο χρόνο και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε το συνέδριο στην Ελλάδα τον Οκτώβριο και να επιδείξουμε τις εξαιρετικές επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει η Ελλάδα σήμερα».

Το Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H) προσελκύει πλήθος διεθνών επενδυτών που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην περιοχή της Μεσογείου ή επιθυμούν να επεκτείνουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περαιτέρω εξαγορές. Το συνέδριο καλωσορίζει ιδιοκτήτες και στελέχη διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων, operators, καθώς και επαγγελματίες του χώρου που εργάζονται για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας. Το MR&H πραγματοποιείται στις 17 - 19 Οκτωβρίου 2018 στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα, ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό τουριστικό θέρετρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MR&H 2018, μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mrandh.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα