Συνελήφθη ζευγάρι που πουλούσε λάδι αμφιβόλου ποιότητας στο Κιλκίς


Μεγάλες ποσότητες λαδιού αμφίβολης ποιότητας με την ετικέτα «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο», ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» σε ανυποψίαστους καταναλωτές ένας 33χρονος και μια 31χρονη οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό τους βρήκαν μέσα 52 δοχεία με συνολικά 260 λίτρα που έμοιαζε με ελαιόλαδο, αλλά δεν είχε την απαραίτητη πιστοποίηση, ενώ οι δράστες δεν διέθεταν και άδεια για την πώλησή του από την αρμόδια αρχή. Τα δοχεία κατασχέθηκαν όπως

και το όχημα του ζευγαριού που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ δείγμα του λαδιού εστάλη για ανάλυση, ώστε να διαπιστωθεί αν και με τι ουσίες είναι νοθευμένο.

*** Είδη "μαϊμού" με τις φίρμες γνωστών επώνυμων εταιρειών διέθεταν προς πώληση στα εμπορικά καταστήματά τους στην πόλη της Ρόδου, δυο επιχειρηματίες ηλικίας 62 και 42 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Στα μαγαζιά τους κατασχέθηκαν 100 τεμάχια από φουλάρια και μαντίλια που αποτελούσαν απομίμηση ειδών γνωστού εμπορικού οίκου.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα