Κράιαν (Deutsche Bank): Υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα

Για τις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, ύστερα από τόσα χρόνια ύφεσης, έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν, σε συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Τζον Κράιαν εκτίμησε πως υπάρχει θετική προοπτική τόσο για την παγκόσμια ανάπτυξη όσο και για την Ελλάδα.

Ειδικότερα,

ο κ. Κράιαν παρουσίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια οικονομία και ανέδειξε τις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών αλλαγών, και συνομίλησε με τους προσκεκλημένους. Τόνισε επίσης την αξία των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτύξει οι ευρωπαϊκές αρχές για την ασφαλή και σύγχρονη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

Τα μηνύματα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην οικονομία μας πολλαπλασιάζονται, αναφέρει σε σχόλιό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τη συνάντηση.

"Κοινή συνισταμένη των εκτιμήσεων: απόδοση των μεταρρυθμίσεων, επιτάχυνση ανάπτυξης και προοπτική τέλους των προγράμματος στήριξης το α΄ εξάμηνο του 2018", ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο επικεφαλής της Deutsche Bank βρέθηκε στην Αθήνα ως ομιλητής εκδήλωσης που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με τον ΣΕΒ και το ΣΕΤΕ και στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 100 Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του κ. Κράιαν και των συνεργατών του η ΕΕΤ, στο οποίο θα παραστεί η ηγεσία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος ώστε να συζητηθούν οι καίριες εξελίξεις στο χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα