Στο σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία ενός εκ των μεγαλοοφειλετών του ΕΦΚΑ

Από τις 5 Φεβρουαρίου ως την 1η Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις προσφορές τους για το σύνολο του ενεργητικού της «Δ. Κελαϊδίτης και Σία ΑΕ» σύμφωνα με τη νέα πρόσκληση διενέργειας δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού που κοινοποιήθηκε σήμερα.

Η εταιρεία, με χρέη προς τον ΕΦΚΑ

που ξεπερνούν συνολικά τα 20 εκατ. ευρώ και συνολικές υποχρεώσεις που αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ, όπως μαρτυρά ο τελευταίος δημοσιευμένος ισολογισμός της, τελεί υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης σε λειτουργία, σύμφωνα με το άρθρο 106ια.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του ειδικού εκκαθαριστή της εταιρείας με έδρα στον Πισσώνα Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων Ν. Εύβοιας το σύνολο του ενεργητικού της εταιρείας με 40 χρόνια πορείας στον τομέα επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος, περιλαμβάνει ακίνητα στην Εύβοια και την Αττική και διάφορα οχήματα.

Μεταξύ των ακινήτων είναι οι εγκαταστάσεις – μονάδες της επιχείρησης μαζί με τον εξοπλισμό, εννέα χοιροτροφικές μονάδες, τέσσερις πτηνοτροφικές μονάδες, τρεις κτηνοτροφικές μονάδες, δύο μονάδες παραγωγής ζωοτροφών, και μονάδα σφαγής και τυποποίησης κρέατος

Οι προσφορές θα πρέπει να αφορούν το σύνολο του ενεργητικού

Ακολουθεί η πρόσκληση του ειδικού εκκαθαριστή

Keywords
Τυχαία Θέματα