Στο ΠΔΕ εντάχθηκαν 15 νέα έργα και μελέτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) εντάχθηκαν 15 νέα έργα και μελέτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας συνολική χρηματοδότηση, ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Τα έργα και οι μελέτες αφορούν σημαντικές υποδομές στο περιβάλλον, τη συντήρηση και αποκατάσταση του περιφερειακού οδικού δικτύου αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα του πολιτισμού.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, επεσήμανε ότι «η υλοποίηση των νέων αυτών παρεμβάσεων είναι αποτέλεσμα της συνεχούς

διαβούλευσης και τις στενής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει το προηγούμενο διάστημα με τις τοπικές κοινωνίες, τους παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς».

«Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κεντρικής Μακεδονίας» έσπευσε να προσθέσει.

Τέλος, διαμήνυσε ότι η κυβέρνηση στηρίζει «έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες με όλα τα διαθέσιμα μέσα ώστε, μαζί, να γυρίσουμε σελίδα αφήνοντας πίσω την κρίση από την οποία τόσο δοκιμάστηκε η χώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα