Στην Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας: Σε λίγο το διάγγελμα

Στις 10.30 το πρωί της Τρίτης προσγειώθηκε στην Ιθάκη το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο νησί. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της Ανωγής, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου κατευθύνεται η πρωθυπουργική πομπή.

Το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό το μέρος στο οποίο θα γίνει.

Στο Βαθύ, την πρωτεύουσα

της Ιθάκης, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 άτομα για να υποδεχτούν τον πρωθυπουργό ενώ εμφανής είναι η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών (δεν έχουν εμφανιστεί ωστόσο άνδρες των ΜΑΤ). Ο Αλέξης Τσίπρας μετά το διάγγελμα, θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού Διονύση Στανίτσα στο δημαρχείο, μετά θα περπατήσει στην πόλη και θα συναντηθεί με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το μεσημέρι θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο «Μέντωρ», το οποίο θα του παραθέσει ο δήμαρχος Ιθάκης.

Η τελική ανακοίνωση για την «επίσκεψη» του Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».

Στις συσκέψεις της Ηρώδου Αττικού προκρίθηκε η πρόταση να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας εκτός Μεγάρου Μαξίμου, για την ανακοίνωση του τέλους της οκταετούς μνημονιακής περιπέτειας.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα