Στη Λάρισα δύο ακόμη καταστήματα από τον όμιλο Κωνσταντίνου της Alimar

Eνισχύει περαιτέρω τη θέση της στο ελληνικό λιανεμπόριο η εταιρεία του ομίλου επιχειρήσεων Κωνσταντίνου, Alimar Development Α.Ε., αυτη τη φορά εκτός Αθηνών. Η εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ''ομπρέλα'' του επιχειρηματία από τη Βενεζουέλα με το επιτυχημένο Athens Metro Mall,

εγκαινιάζει στη Λάρισα (Κούμα 40) ένα νέο κατάστημα τριών ορόφων το οποίο φιλοξενεί τα εμπορικά σήματα της United Colors of Benetton και της Sisley. Σε ένα μοντέρνο κτήριο 665 τ.μ., το νέο κατάστημα φιλοξενεί τις νέες συλλογές ένδυσης και υπόδησης SpringSummer '17 από τη γυναικεία, ανδρική και παιδική σειρά, των δύο brands.

H εταιρεία Alimar Development Α.Ε. αναπτύσσει από το 2010 δράση σε αμιγώς εμπορικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα τέσσερα καταστήματα United Colors of Benetton (εμπορικό κέντρο River West, εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Νέο Ψυχικό, Λάρισα) το πρώτο κατάστημα Sisley αλλά και αρκετά ακόμη καταστήματα λιανικής, το ισπανικό brand της Springfield (έχει αναλάβει ως franchisor αναλαμβάνει τα αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης), τα Women's Secret κ.α..

Keywords
Τυχαία Θέματα