Στα αποτελέσματα της Netflix η προσοχή με απειλές από «Avengers» και «Game of Thrones»

Το ρίσκο έχει αυξηθεί για τη Netflix Inc. από την τελευταία φορά που ο γίγαντας του streaming ανέφερε τα οικονομικά του αποτελέσματα. Με περισσότερους από τέσσερις νέους «παίκτες» στην αγορά ροής βίντεο πλέον, οι επενδυτές θα αναζητήσουν διαβεβαιώσεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο Reed Hastings κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης σήμερα.

Η Netflix προγραμματίζει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα

του πρώτου τριμήνου μετά το κλείσιμο της αγοράς την Τρίτη, με τη Wall Street να προβλέπει προσθήκες 1,61 εκατ συνδρομητών στις Η.Π.Α. και 7,33 εκατ. διεθνώς, σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg. Αυτό είναι ελαφρώς υψηλότερο από τις προβλέψεις της Netflix για 1,6 εκατομμύρια και 7,3 εκατομμύρια, αντίστοιχα.

Η Wall Street προετοιμάζεται για μια πιο ήπια πρόβλεψη, καθώς η σταδιακή αύξηση των τιμών αναμένεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο κυρίως στις προσθήκες συνδρομητών του δεύτερου τριμήνου. Άλλοι παράγοντες, όπως ο ανταγωνισμός από την ταινία «Avengers» της Disney και την τελική σεζόν το «Game of Thrones» του HBO, αναμένεται επίσης να συμβάλουν σε «χλιαρά» αποτελέσματα.

Αν και η Netflix δέχτηκε ένα «χτύπημα» από την επικείμενη πλατφόρμα Disney+, χάνοντας 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση από την περασμένη εβδομάδα, οι αναλυτές θεωρούν ότι η Netflix είναι ο ηγέτης της αγοράς. Επιπλέον, πολλές από τις υπηρεσίες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα θεωρούνται προστιθέμενη αξία για τη βιομηχανία του streaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα