Πτωτικές κινήσεις στην Wall Street

Με πτωτικές διαθέσεις κινούνται οι δείκτες στη Wall Street και τους επενδυτές να παρακολουθούν τα αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι εισηγμένες εταιρείες.

Ο δείκτης Dow Jones διαμορφώνεται στις 24.014 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,63%, ο Nasdaq επιχειρεί να περάσει σε θετικό έδαφος πέριξ των 7.070 μονάδων και ο S&P καταγράφει απώλειες 0,37% στις 2.638 μονάδες.

Μεγάλη προσοχή αναμένεται να προσελκύσει η συνεδρίαση της κεντρικής τράπεζας

των ΗΠΑ που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Η FED εκτιμάται πως θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια και δεν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή της πορείας που έχει διαγράψει για δύο ακόμη αυξήσεις επιτοκίων το 2018, παρά το ότι οι αποδόσεις των ομολόγων και ο πληθωρισμός, αυξάνονται ταχύτερα από ό,τι αναμένεται.

Στο ταμπλό η μετοχή της Boeing ενισχύεται ελαφρώς μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της για εξαγορά της KLX έναντι 3,2 δισ. δολαρίων. Αντίθετα, η μετοχή της τελευταίας υποχωρεί περί το 7%.

Η Merck & Co υποχωρεί όπως και η Pfizer που χάνει άνω του 2,5% καθώς ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της δεν ικανοποίησαν στο α΄ τρίμηνο.

Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της πετρελαϊκής BP, καθώς ανακοίνωσε τα ισχυρότερα κέρδη τριμήνου από το μέσον του 2014. Κέρδη και για την Under Armour καθώς ανακοίνωσε πωλήσεις που διαμορφώθηκαν καλύτερα των εκτιμήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα