Πτώση στη Wall Street μετά την ομολογία Φλιν

Το χρηματιστήριο της Γουολ Στριτ κατέγραψε, σήμερα, πτώση μετά την ομολογία ενοχής από τον πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Φλιν, ότι δηλαδή είπε ψέματα στο FBI.

Οι δείκτες άρχισαν να καταγράφουν πτώση μετά τις πρώτες διαρροές πληροφοριών σχετικά με την ομολογία του Μάικλ Φλιν. Η πτώση διευρύνθηκε αφότου το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανήρτησε ένα tweet

σύμφωνα με το οποίο ο Μάικλ Φλιν θα κατέθετε ότι του δόθηκαν οδηγίες από τον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει επαφή με τους Ρώσουs.

Στις 18.46 ώρα Ελλάδας ο δείκτης Dow Jones κατέγραφε πτώση 1,35%, ο Nasdaq 1,92% και ο S&P 500 1,51%.

Η ομολογία ενοχής από τον Μάικλ Φλιν, τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, στην κατηγορία ότι είπε ψέματα στο FBI εμπλέκει μονάχα τον ίδιο, ανέφερε σήμερα ο Λευκός Οίκος σε μια ανακοίνωση.

«Τίποτα στην ομολογία ενοχής ή στο κατηγορητήριο δεν εμπλέκει κάποιο άλλο πρόσωπο παρά τον Φλιν» επισήμανε ο Τάι Κομπ, ένας δικηγόρος του Λευκού Οίκου.

«Οι ψευδείς καταθέσεις που αναφέρονται αντικατοπτρίζουν τις ψευδείς δηλώσεις προς τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου οι οποίες οδήγησαν στην παραίτησή του φέτος τον Φεβρουάριο» τόνισε ο Κομπ προσθέτοντας ότι η ομολογία ενοχής «ανοίγει τον δρόμο για την εξαγωγή άμεσων και λογικών συμπερασμάτων» από το Γραφείο του Ειδικού Συμβούλου που ερευνά τη ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα