Πτώση 250 μονάδων για τον Dow

Πτώση και σήμερα στη Wall Street καθώς το πρώτο μεγάλο sell- off της νέας χρονιάς εντείνεται.

Πριν από λίγο, ο Dow Jones -0,98% στις 26.180 μονάδες , o S&P 500 -0,79% στις 2.831 μονάδες και ο Nasdaq -0,74% στις 7.411 μονάδες.

Nα σημειωθεί ότι ο Dow Jones κατέγραψε νωρίτερα πτώση 301 μονάδων, με τη UnitedHealth να σημειώνει τις μεγαλύτερες απώλειες. Υποχώρηση και για τον S&P 500 με τον κλάδο της υγείας να έχει τις χειρότερες επιδόσεις.

Η μετοχή της UnitedHealth καταγράφει απώλειες 4,6%

μετά την ανακοίνωση των Amazon, J.P. Morgan Chase και Berkshire Hathaway να συνεργαστούν για να βρουν τρόπους μείωσης του κόστους υγειονομικής περίθαλψης.

Μετά τα ρεκόρ της προηγούμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα σημειώθηκε πτώση στη Wall Street λόγω της ανόδου των αποδόσεων των 10ετών κρατικών ομολόγων οι οποίες ξεπέρασαν το 2,7% σημειώνοντας νέο υψηλό από τον Απρίλιο του 2014.

Οι επενδυτές αναμένεται να εστιάσουν σήμερα στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ για την Κατάσταση του Έθνους καθώς και στις αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της Fed στα μέσα της εβδομάδας.Επίσης, συνεχίζονται τα εταιρικά αποτελέσματα. Το Facebook ανακοινώνει την Τετάρτη, η Apple και η Alphabet την Πέμπτη, όπως και η Amazon.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα