Ποσειδώνια: Ναυτιλιακές σπουδές στο Μητροπολιτικό Κολέγιο σε συνεργασία με το Southampton Solent University

Νέα συνεργασία με το Southampton Solent University για την παροχή προγραμμάτων σπουδών στη Ναυτιλία, με την πιστοποίηση του Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), εγκανιάζει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το Southampton Solent University αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας και διαθέτει τη Warsash Maritime Academy, μία από τις κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο.

Η επίσημη ανακοίνωση των νέων προγραμμάτων γίνεται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης Διεθνούς Έκθεσης Ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2016», στνο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. Τα προγράμματα θα παρουσιαστούν σε κοινή συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί στο περίπτερο του Μητροπολιτικού Κολεγίου την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στις 17:00, από τον κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολεγίου και τον Prof. John Chudley, Provost της Warsash Maritime Academy στο Southampton Solent University.

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2016 τα εξής αναγνωρισμένα bachelors στη Ναυτιλία:

· Ναυτιλιακές Σπουδές (Maritime Business)

· Διοίκηση Λιμένων και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (Shipping & Port Management)

Τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και λιμένων, ενώ οι τίτλοι σπουδών που απονέμονται είναι διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας αναγνώρισης.

«Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό στην Ελλάδα πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα των αποφοίτων. Η ιδιότητα μέλους του CILT αποτελεί κορυφαία καταξίωση στη ναυτιλιακή βιομηχανία και συντελεί σε σημαντικά ευρύτερες επιλογές καριέρας» επισημαίνει η διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα