Πώς η L'Oreal θα προσφέρει online... μακιγιάζ

Η L'Oreal πρόκειται να αποκτήσει την καναδική εταιρεία τεχνολογίας ομορφιάς, ModiFace, με στόχο εφαρμογές που θα επιτρέπουν στους πελάτες της να «δοκιμάσουν» make-up και το κραγιόν στο διαδίκτυο.

Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας της ModiFace υιοθετήθηκε ευρέως από τους κατασκευαστές καλλυντικών, δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 και βοηθά στην ενεργοποίηση των mobile

apps των Sephora και Estee Lauder.

Ο κατασκευαστής της Maybelline έχει περισσότερα από 30 από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα ομορφιάς στον κόσμο, αποκτώντας ονόματα όπως η Kiehl's, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προσθέτει μια τεχνολογική εταιρεία στο ρόστερ της. Η L'Oreal είχε κάνει την είσοδό της στον χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας με εφαρμογές όπως "Makeup Genius".

«Η L'Oreal θα αποκτήσει την ModiFace, η οποία απασχολεί περισσότερους από 70 εργαζομένους, για ποσό που δεν έχει αποκαλυφθεί» ανέφερε ο παρασκευαστής καλλυντικών που εδρεύει στο Παρίσι σε δήλωσή του την Παρασκευή.

Το λογισμικό της Modiface επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα πρόσωπά τους μετασχηματισμένα σε πραγματικό χρόνο καθώς πειραματίζονται συνδυάζοντας ρουζ και σκιες ματιών, μετατρέποντας τις κάμερες smartphone σε καθρέφτες για να δουν πώς δείχνουν τα προϊόντα στο δέρμα τους. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την L'Oreal για να κάνει την εφαρμογή "Style My Hair" που επιτρέπει σε ένα χρήστη να φορτώσει μια φωτογραφία του και να δοκιμάσει μεταξύ άλλων διάφορα χρώματα στα μαλλιά του.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι καταναλωτές αναζητούν, ανακαλύπτουν και δοκιμάζουν προϊόντα αλλάζει πραγματικά και θέλαμε να είμαστε κοντά σε αυτή τη διαδικασία», δήλωσε από την πλευρά της, η CEO της L'Oreal, Lubomira Rochet, σε τηλεφωνική συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα