Πώς είναι η κατάσταση στα χιονισμένα Βόρεια Προάστια (Photos)

Στα άσπρα «ντύθηκε» η Αττική από χθες με τα Βόρεια Προάστια να έχουν πληγεί περισσότερο από άλλους Δήμους στην Αττική, ωστόσο οι άνθρωποι των Δήμων αλλά και της Πολιτικής Προστασίας έχουν φροντίσει να διατηρήσουν ανοικτές τις λεωφόρους αλλά και τους κεντρικούς οδικούς άξονες των πόλεων ώστε τα ασθενοφόρα, τα περιπολικά, τα πυροσβεστικά αλλά και οι πολίτες με τα ιδιωτικά τους οχήματα να κινούνται με ασφάλεια, όπως αποδείχθηκε από το οδοιπορικό του Newsauto.gr

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε πως στα κάθετα δρομάκια όπου και δεν μπορούσαν να εισέλθουν τα εκχιονιστικά χρειάζεται ιδιαίτερη

προσοχή καθώς το χιόνι είναι πυκνό και εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων οι ελιγμοί είναι περιορισμένοι. Οπότε ακόμη και τετρακίνητο να έχετε καλό θα ήταν να αποφύγετε την είσοδό σας στα στενάκια των πόλεων.

Το οδοιπορικό μας ξεκίνησε από το Μαρούσι και ειδικότερα στην περιοχή πέριξ του Σισμανογλείου νοσοκομείου όπου ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο νοσοκομείο είναι ανοικτός ώστε να μπορούν τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους ασθενείς με ασφάλεια. Όπως διακρίνετε και στη φωτογραφία μόνο πολίτες με τα πόδια κινούνταν στην Σισμανογλείου.

Στην διασταύρωση Σισμανογλείου με τη λεωφόρο Πεντέλης πραγματικά μπορεί να διαπιστώσει κανείς το μέγεθος της χιονόπτωσης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια όλης της νύκτας και διατηρείτε έντονη ακόμη και μετά τις 10:30. Παράλληλα οι οδηγοί μπορούν επίσης να διαπιστώσουν ότι τόσο τα εκχιονιστικά όσο οι αλατιέρες δούλευαν όλο το βράδι ώστε να διατηρεί η λεωφόρος Πεντέλης και άλλοι δρόμοι ανοικτοί.

Έρημη πόλη φάνταζαν τα Βριλήσσια και μάλιστα στη λεωφόρο Πεντέλης συναντήσαμε μόνο κάποιους πεζούς που έκαναν την βόλτα τους στους έρημους δρόμους ή πήγαιναν για προμήθειες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε ακόμα

Συναγερμός για τα δίκτυα ηλεκτρισμού – Παραμένουν χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές στην Αττική

Iσχυρό ενδιαφέρον για τους δύο Πύργους της Lamda Development στο Ελληνικό

Ο γαργαντούας των media, τα δυο μυστήρια τιμολόγια, το ρινγκ με τον Γκριμάλντι

Keywords
Τυχαία Θέματα