Πώς αλλάζουν οι καιροί: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υποδέχονται τον «κατακτητή» Φούχτελ

Του Δημήτρη Μαρκόπουλου

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί. Θα σας έρχεται πιστεύω στο νου ο ήχος των φωνών από την πλευρά της αντιπολίτευσης τότε των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ για τους περίφημους "Γερμανοτσολιάδες" που έκαναν δήθεν deals με τους κακούς Γερμανούς και που ξεπουλούσαν τη χώρα. Πρόσωπα - σύμβολα αυτού του αντιμνημονιακού αγώνα ήταν εκτός των προφανών κ.κ. Μέρκελ και Σόιμπλε, οι "εγχώριοι" Χορστ Ράιχενμπαχ και Χοακίμ Φούχτελ (φωτ.).

Να όμως που τώρα με δελτίο τύπου το υπουργείο Οικονομίας και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόης Λαμπριανίδης επικοινωνούν τις συναντήσεις τους με τον ...Γερμανό κατακτητή. Ναι ναι εκείνον που τάχα ερχόταν να ξεπουλήσει τη χώρα μας, να μας πάρει τις γυναίκες, τα αεροδρόμια, τα πετρέλαια κι όλα αυτά τα χαριτωμένα που ακούγαμε για χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα συναντηθεί σήμερα στις 13.00, με τον Γερμανό Υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Χανς-Χοακίμ Φούχτελ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Ο κ. Λαμπριανίδης θα ενημερώσει τον κ. Φούχτελ σχετικά με τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και τις λοιπές επενδυτικές δυνατότητες που παρέχει η Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Γερμανός Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, θα συνοδεύεται από κλιμάκιο Γερμανών επιχειρηματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα