«Πλακωμένος» ο Τραμπ και με τον υπουργό Εξωτερικών

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να είναι έξαλλος με τον Ρεξ Τίλερσον με αφορμή τη δημοσιότητα που έλαβε από τα αμερικανικά δίκτυα ο χαρακτηρισμός «ηλίθιος» που απέδωσε στον Αμερικανό Πρόεδρο ο υπουργός Εξωτερικών. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Indypednent, αφορμή δεν ήταν το σχόλιο καθεαυτό, όσον το γεγονός ότι επισκίασε το ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στο Λας Βέγκας, μετά την δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα

ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται έτοιμος να αντικαταστήσει τον υπουργό του, κάτι που θα πλήξει ακόμα περισσότερο το ίδιο το κύρος του, καθώς αρχικά είχε χαρακτηρίσει «ψεύτικη είδηση», τον χαρακτηρισμό του κ. Τίλερσον, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Η δημοσιογράφος του δικτύου NBC, Στέφανι Ρούλ, η οποία αποκάλυψε την ιστορία περί «ηλίθιου», απάντησε στον Αμερικανό Πρόεδρο, επίσης μέσω Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά. «Οι πηγές μου μου λένε ότι δεν τον αποκάλεσε ηλίθιο, αλλά γαμ...ο ηλίθιο».
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κάλεσε τους αρμόδιους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, χωρίς ωστόσο να αρνηθεί τον χαρακτηρισμό. Το πρόβλημα για τον Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε καθώς η συνέντευξη Τύπου συνέπεσε με την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στο Λας Βέγκας και μάλιστα το επισκίασε.

Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους δύο άνδρες, είναι αδύνατον να επανέλθει στο κανονικό επίπεδο.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα