Παράταση για τον διαγωνισμό των ακινήτων της ΕΒΖ από την Πειραιώς

Έως τις 23 Ιανουαρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των προσφορών στον εν εξελίξει διαγωνισμό για τα ακίνητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που «τρέχει» η Πειραιώς Real Estate, ενώ νεότερα μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και για την πώληση των εργοστασίων της Σερβίας.

Ειδικότερα, η Πειραιώς Real

Estate, ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με έγγραφες προσφορές για την πώληση των έξι ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρείας προχωρά σε παράταση μίας εβδομάδας, δεδομένου ότι η προθεσμία έληγε σήμερα 16 Ιανουαρίου. Οσον αφορά τα ακίνητα πρόκειται για το εργοστάσιο παραγωγής ζάχαρης από ζαχαρότευτλα (εκτός λειτουργίας) στην περιοχή Συκουρίου Λάρισας, με ελάχιστη τιµή πώλησης τα 8 εκατ. ευρώ, το εργοστάσιο παραγωγής (επίσης εκτός λειτουργίας), στην περιοχή Πετροχωρίου Ξάνθης, με ελάχιστη τιµή πώλησης τα 7,8 εκατ. ευρώ, τις εγκαταστάσεις γραφείων – εργαστηρίων στην Σίνδο Θεσσαλονίκης µε ελάχιστη τιµή στα 3 εκατ. ευρώ, τους γραφειακούς χώρους 5ου και 6ου ορόφου επί της οδού Μητροπόλεως και της πλατείας Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, με ελάχιστο τίμημα 2,73 εκατ. ευρώ, το ηµιτελές οκταόροφο κτίριο επί της οδού Κουντουριώτου στην περιοχή του λιµανιού της Θεσσαλονίκης (ελάχιστη τιµή πώλησης 2,9 εκατ. ευρώ) και διαµέρισµα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι με ελάχιστη τιμή στα 260 χιλ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΕΒΖ κ. Χ. Ρώσσιου στο περιθώριο ημερίδας για τον αγροτικό τομέα στις Σέρρες, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η προκήρυξη του διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώληση των εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στη Σερβία, με ελάχιστο τίμημα στα 25 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα