Πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές στο Fashion City Outlet

Θετικές επιδόσεις για την πρώτη περίοδο της λειτουργίας του παρουσιάζει το Fashion City Outlet, το οποίο εντάσσει και νέα καταστήματα στο δυναμικό του.

Το εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Λάρισα, ένα από τα νεότερα έργα της Sonae Sierra και της Bluehouse, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα μέσα Νοεμβρίου του 2018, φαίνεται ότι εδραιώνει την

παρουσία του στην περιοχή. Περισσότεροι από 1.000.000 καταναλωτές επισκέφτηκαν το Fashion City Outlet τους πρώτους έξι μήνες λειτουργίας του.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, το Fashion City Outlet πρόσθεσε πέντε ακόμα κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές μάρκες, τις adidas, Mango, Lapin, Zeus+Dione και Ivergano, στα καταστήματα που φιλοξενεί.

Το Fashion City Outlet αποτέλεσε επένδυση ύψους 9 εκατ. ευρώ, τα οποία διοχετεύτηκαν στην ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και την ανάπτυξη του νέου εκπτωτικού κέντρου. Αποτελεί εγχείρημα της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται σε επενδύσεις σε εμπορικά ακίνητα, στην ανάπτυξη και διαχείρισή τους, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse, η οποία εισήγαγε στην ελληνική αγορά την εμπειρία των outlets, μέσα από το εκπτωτικό χωριό των Σπάτων, το Mc Arthur Glen.

Keywords
Τυχαία Θέματα