Οριακές μεταβολές στη Wall Street

Προσπάθεια αντίδρασης επιχειρούν οι βασικοί δείκτες της Wall Street με τους επενδυτές να εμφανίζονται «ανακουφισμένοι» μετά την υποχώρηση του Kim Jong Un από τα σχέδιά του για επίθεση στη νήσο Guam.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un ενημερώθηκε για το σχέδιο εκτόξευσης πυραύλων κοντά στο νησί Guam, τη μη ενσωματωμένη περιοχή των ΗΠΑ στον Ειρηνικό, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι η εφαρμογή του δεν θα είναι

άμεση.

Ο Dow Jones ενισχύεται οριακά στις 21.998 μονάδες ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,23% στις 6.327 μονάδες. Ο S&P 500 υποχωρεί κατά 0,05% και κινείται στις 2.464 μονάδες.

Στο ταμπλό, η μετοχή της Home Depot Inc. υποχωρεί κατά 1,8% παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αναβάθμισε για δεύτερη φορά φέτος το outlook της και ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.

Η μετοχή της Coach Inc. κάνει βουτιά 12,48% με την εταιρεία ωστόσο να ανακοινώνει κέρδη για το τρίτο τρίμηνο χρήσης ύψους 151,7 εκατ. δολάρια ή 53 cents ανά μετοχή σε σύγκριση με τα 81,5 εκατ. δολάρια ή 29 cents ανά μετοχή πέρυσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα