Ώρα για Αράχωβα

Οι αρχαίοι κάτι ήξεραν και τοποθέτησαν τον «ομφαλό της γης» στους Δελφούς. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση συναντήθηκαν οι δύο αετοί που έστειλε ο Δίας από τα πέρατα του σύμπαντος για να βρει το κέντρο του κόσμου.

Χειμώνας, Χριστούγεννα, μικρές αποδράσεις, μεγάλες απολαύσεις..

Τι πιο ιδανικό από μια βόλτα στην Αράχωβα. Μόλις δύο ώρες από την Αθήνα,

ένας προορισμός που μπορεί να συνδυάσει την ηρεμία και τη μοναδική θέα, με την έντονη νυχτερινή ζωή, το απολαυστικό φαγητό αλλά και όλες τις χειμερινές δραστηριότητες για τους λάτρεις της φύσης και των extreme sports.

Όσο για τη διαμονή κρατήστε ένα όνομα. Santa Marina. Δύο ξενοδοχειακές μονάδες, μία στην καρδιά της Αράχωβας και μία λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το Santa Marina Arachova Hotel είναι ένα σύγχρονο boutique hotel στο κέντρο της Αράχωβας. Με 41 δωμάτια και 2 σουίτες προσφέρει την καλύτερη δυνατή χαλάρωση σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον.

Στην πλαγιά του παραδοσιακού χωριού της Αράχωβας βρίσκεται το Santa Marina Arachova Resort & Spa.

Ενα σύγχρονο ορεινό θέρετρο χτισμένο με φυσικά υλικά, ξύλο και πέτρα που ξεχωρίζει τόσο για την καλαίσθητη διακόσμηση όσο και για τις υπηρεσίες του. Εσωτερική πισίνα με απίστευτη θέα στο βουνό, χαμάμ, σάουνα, τζακούζι, γυμναστήριο αλλά και ένα «μαγικό» spa κάνουν την διαμονή, απλά... μοναδική! Διαθέτει 20 κομψές σουίτες και μία βίλα, όλες με πανοραμική θέα στους Δελφούς και στις υπέροχες βουνοκορφές του Παρνασσού.

Tα εστιατόρια των ξενοδοχείων Santa Marina Arachova Hotel και Santa Marina Arachova Resort & Spa ετοιμάζουν αξέχαστα εορταστικά μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τις εκλεπτυσμένες γευστικές δημιουργίες του Executive Chef Στάθη Θέρμου.

Ειδικά για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες για ένα πλούσιο εορταστικό Βrunch Βuffet.

Website: santamarina-arachova.gr, santamarina-arachovaresort.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα