Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Συμμετέχει στην πρωτοβουλία Ανοιχτά Ζυθοποιεία

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στην Ριτσώνα Ευβοίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, 11.00-18.00, καλώντας το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή της μπύρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου, σεμινάριο γευσιγνωσίας καθώς και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Τα «Ανοιχτά

Ζυθοποιεία» είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018.

Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών ανοίγουν τις πόρτες των ζυθοποιείων τους για το κοινό για ένα διήμερο και προσφέρουν ξεναγήσεις και μια σειρά από δια δραστικές εμπειρίες, στον χώρο τους, όπως σεμινάρια & γευσιγνωσίες.

Η είσοδος στα ζυθοποιεία και η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν.

Τα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί ορισμένες από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας μας.

Μέσα από την επίσκεψη στα ζυθοποιεία και την ξενάγηση, το κοινό έχει την δυνατότητα να γνωρίσει το ζύθο, τα χαρακτηριστικά και την ιστορία του, να εξοικειωθεί με τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, να μάθει για την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, να συνομιλήσει με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων και να δοκιμάσει διαφορετικά είδη μπύρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα