ΟΛΠ: Ζητά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης ο Οργανισμός Λιμένος Περαιώς Α.Ε. κοινοποιεί την ενημέρωση που έλαβε από το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τη διαδικασία αξιοποίησης για την διάθεση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΟΛΠ ΑΕ και έχει ως εξής:

«Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ανακοινώνει ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσφράγισης της μοναδικής δεσμευτικής οικονομικής προσφοράς

για την διάθεση ποσοστού 67% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΟΛΠ Α.Ε., την οποία κατέθεσε η εταιρεία Cosco Group (Hong Kong) Limited. Σύμφωνα με τους όρους της ανωτέρω διαδικασίας, ζητήθηκε η υποβολή βελτιωτικής προσφοράς, η οποία θα αξιολογηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, που προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα».

Με βάση την παραπάνω ανακοίνωση, η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον ΟΛΠ κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, έγινε νέο αίτημα από τη Διοίκηση της Εταιρείας για την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής του ΟΛΠ Α.Ε. πριν την έναρξη της αυριανής συνεδρίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα