Όλο και πιο κοντά ο ανασχηματισμός

Αντίστροφα μετράμε πλέον για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, στον οποίο αναμένεται να προχωρήσει ακόμα και αύριο -ή, το αργότερο, μέχρι την Τρίτη- ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει εκτάκτως απόψε, για τρίτη φορά μέσα στις τελευταίες ημέρες, με αντικείμενο τις εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και τον ανασχηματισμό, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί,

σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις, ακόμα και αύριο -και πάντως, όχι αργότερα από την προσεχή Τρίτη (σ.σ. δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ήσσονος σημασίας το γεγονός ότι για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, στην οποία αναμένεται εκ νέου να δοθεί «μάχη» για τη συγκρότηση του ΕΣΡ).

Ο πρωθυπουργός, κατά πληροφορίες, «σβήνει και γράφει» ονόματα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, ακούγοντας τις εισηγήσεις των συνεργατών του για τα χαρτοφυλάκια που θα πρέπει να αλλάξουν χέρια. Όπως προκύπτει, στο πλαίσιο της ονοματολογίας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα βρεθεί εκτός κυβέρνησης, καθώς ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι επιθυμεί να είναι «ή στο υπουργείο Ενέργειας ή απλός βουλευτής».

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα