Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. στην πλατεία Εξαρχείων, στο πλαίσιο επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και την υποστήριξη δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 550,3 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς, μικροποσότητα κατεργασμένης

κάνναβης (σοκολάτα), μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά χάπια ecstasy, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 200 ευρώ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε πλάκα πεζοδρομίου και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Παράλληλα, προσήχθησαν άλλα 10 άτομα, οκτώ αλλοδαποί και δύο Έλληνες.

Με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίπτωση για παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος ενός εξ αυτών εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα